Snel Een Dorp Vinden In Minecraft

Inhoudsopgave:

Snel Een Dorp Vinden In Minecraft
Snel Een Dorp Vinden In Minecraft

Video: Snel Een Dorp Vinden In Minecraft

Video: Snel Een Dorp Vinden In Minecraft
Video: Vind snel een dorp(Minecraft) 2024, April
Anonim

Terwijl je de wereld van Minecraft verkent, kun je niet alleen agressieve monsters ontmoeten, maar ook heel vriendelijke dorpelingen die je zullen helpen dingen of boeken te betoveren, goederen te verkopen of kopen in ruil voor de zeldzaamste smaragden, en de gameplay tot op zekere hoogte nieuw leven in te blazen. Maar hiervoor moet je een dorp vinden.

Snel een dorp vinden in Minecraft
Snel een dorp vinden in Minecraft

instructies:

Stap 1

NPC-dorpen (non-player character) zijn vrij gebruikelijk in de wereld van Minecraft. Dorpen zijn natuurlijke structuren die alleen te vinden zijn in woestijn-, vlakte- en savanne-biomen. In de vlaktes zijn dorpshuizen gemaakt van hout, keien en planken, terwijl woestijnwoningen zijn gebouwd van zandsteen. Soms gebeuren er wereldgeneratiefouten, en dan kunnen dorpen uit de vlakte in de woestijn terechtkomen en vice versa.

Stap 2

Er zijn twee manieren om een dorp te vinden: een logisch spel en een softwarematig. Ten eerste: zoek een hoge berg naast een vlakte of woestijn, klim naar de top, zet de extra-tekening van de wereld in de spelinstellingen, zet de mist uit en kijk rond in de omgeving. Met een hoge mate van waarschijnlijkheid ziet u een dorp. Als uw computer echter niet erg krachtig is, kan deze belasting hem hangen. Daarom is er een andere, veiligere manier, zij het buiten het bereik van het spel zelf.

Stap 3

Ontdek het zogenaamde zaad van de wereld (de combinatie van symbolen die het spel gebruikt om de wereld te genereren). Om dit te doen, drukt u op de F3-knop of voert u het / seed-commando in het spel in en opent u de chat met de letter t. Noteer deze waarde, beëindig de huidige spelsessie en creëer een nieuwe superplatte wereld bestaande uit een gewoon bioom. Er zal een Seed for the World Generator-veld zijn in de instellingen voor het maken van de wereld. Schrijf daarin de bekende betekenis van het graan van de wereld. Selecteer een creatieve modus.

Stap 4

Stel de maximaal mogelijke tekenafstand tot de wereld in door tweemaal op de springtoets te drukken, vertrek zo ver als de tekenafstand toelaat en vlieg naar het dichtstbijzijnde ontdekte dorp. Noteer of onthoud de coördinaten van het dorp. Beëindig deze spelsessie en keer terug naar de vorige. De kans is groot dat het dorp in beide werelden op dezelfde plek terechtkomt.

Vaak verschijnen dorpen in Minecraft bijna diagonaal. Overweeg dit als u meer dan één dorp moet vinden.

Aanbevolen: