Hoe Vind Je Een Dorp In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Dorp In Minecraft
Hoe Vind Je Een Dorp In Minecraft

Video: Hoe Vind Je Een Dorp In Minecraft

Video: Hoe Vind Je Een Dorp In Minecraft
Video: minecraft,hoe vind je snel een dorp? 2024, Mei
Anonim

Ondanks de uiterlijke primitiviteit en eenvoud, is het Minecraft-computerspel tegenwoordig een van de meest populaire ter wereld. Veel beginnende spelers worden echter geconfronteerd met een aantal problemen die voortkomen uit een gebrek aan begrip van de principes van het spel. Zo weet niet iedereen een dorp met non-player characters (NPC's) te vinden.

Hoe vind je een dorp in minecraft
Hoe vind je een dorp in minecraft

Waarom een dorp zoeken?

Een dorp in Minecraft is een reeks woongebouwen bewoond door bewoners. Naast het feit dat er veel waardevolle hulpbronnen in het dorp te vinden zijn, wat vooral belangrijk is in de beginfase van het spel, is de bevolking van het dorp ook in staat om de speler enige hulp te bieden. Vertegenwoordigers van verschillende beroepen kunnen dingen betoveren, repareren, zeldzame items verkopen of kopen en taken geven. Om van al deze voordelen te profiteren, moet het dorp echter eerst worden gevonden, en in de enorme wereld van Minecraft is dit niet zo eenvoudig om te doen.

Er zijn verschillende manieren om met relatief weinig tijd en moeite een dorp te vinden. Kortom, ze worden geassocieerd met het genereren van een nieuwe wereld, het gebruik van het zogenaamde "graan van de wereld" en de modus van creativiteit. Een Seed of Peace is een reeks symbolen die het spel gebruikt als een "basis" om de wereld te creëren. Werelden die met dezelfde korrel worden gegenereerd, zullen precies hetzelfde zijn. Je kunt het zaad van de huidige wereld achterhalen door het / seed-commando te gebruiken.

Zoekmethoden

Nadat je de seed hebt geleerd die werd gebruikt om je huidige wereld te genereren (als je het veld Seed leeg liet, dan heeft het systeem zelf een willekeurige reeks tekens "uitgevonden" op basis van de huidige tijd), kun je een vergelijkbare wereld maken en deze invoeren in creatieve modus. Als je daarnaast de parameter "superplatte wereld" tijdens het genereren instelt, dan zal het in de creatieve modus vrij eenvoudig zijn om over de hele kaart te vliegen en een of meer dorpen te vinden. Daarna hoef je alleen maar hun coördinaten op te schrijven om ze al in je "hoofd" wereld te vinden. Houd er bij het zoeken naar een dorp rekening mee dat ze alleen in woestijnen en vlakten kunnen paaien.

Natuurlijk kan de volgorde van acties worden gewijzigd: maak eerst een wereld in creatieve modus, onthoud het graan, zoek een dorp en genereer pas dan een kaart voor de overlevingsmodus. Daarnaast kun je op internet veel granen van de wereld vinden met de al bekende coördinaten van de dorpen. In dit geval is het podium met de creatieve modus helemaal niet nodig, maar deze optie is alleen geschikt voor degenen die net met het spel beginnen, omdat je de wereld helemaal opnieuw moet creëren. Het kan echter een goede manier zijn om het jezelf gemakkelijker te maken om aan de slag te gaan.

Ten slotte kun je proberen het dorp te vinden met behulp van de "in-game"-methode, of liever, met behulp van een kaart. Hiervoor heb je een kompas en papier nodig. Plaats het kompas op een werkbank (in het midden) en omring het met papier, neem dan de resulterende kaart in je handen en druk op de pijl naar beneden. Als er ergens bij u in de buurt een dorp is, wordt dit op de kaart gemarkeerd in de vorm van geometrisch correcte vormen. U kunt ook inzoomen op de kaart: het diagram ziet er hetzelfde uit als bij het maken ervan, maar in plaats van een kompas moet u een bestaande kaart in het midden van de werkbank plaatsen.

Aanbevolen: