Hoe Je Snel Diamanten Krijgt In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Je Snel Diamanten Krijgt In Minecraft
Hoe Je Snel Diamanten Krijgt In Minecraft

Video: Hoe Je Snel Diamanten Krijgt In Minecraft

Video: Hoe Je Snel Diamanten Krijgt In Minecraft
Video: Hoe VIND je SNEL DIAMANTEN in Minecraft!! 2024, Mei
Anonim

Diamanten in Minecraft worden gebruikt om zeer duurzame bepantsering, gereedschappen en wapens te maken. Het is vrij moeilijk om ze te krijgen en duurt vaak lang. Dat is de reden waarom spelers snellere manieren hebben gevonden om de benodigde middelen te verkrijgen.

Hoe je snel diamanten krijgt in minecraft
Hoe je snel diamanten krijgt in minecraft

instructies:

Stap 1

Diamanten in Minecraft worden gewonnen uit diamanterts, wat meestal vrij moeilijk te vinden is, omdat het op grote diepten voorkomt. Meestal wordt de grootste hoeveelheid erts gevonden in niveaus vijf tot twaalf. Ga daar op zoek naar materiaal voor diamanten.

Stap 2

Ga naar het vijfde niveau en begin in een willekeurige richting te graven. Probeer een gang van drie blokken hoog te bouwen. Wees voorzichtig, want lava is een groot gevaar op deze niveaus.

Stap 3

Zoek een grote diamantader om veel diamanten tegelijk te krijgen. Graaf een gang in de richting die je kiest, waarvan de lengte 64 blokken moet zijn, en draai dan in een willekeurige richting. Herhaal dit proces totdat je een vierkante gang hebt gemaakt, waarvan elke kant ook uit 64 blokken zal bestaan. Zodra je een diamanterts hebt gevonden, begin je het op te graven. Indien mogelijk, mijn diamanten met een houweel betoverd voor geluk. Op deze manier kun je maximaal vier diamanten krijgen in plaats van één.

Stap 4

Zoek naar dubbele diamantaders, die tot elf diamantblokken kunnen bevatten. Ter vergelijking: de grootste enkele kern bevat niet meer dan zes blokken. Wees voorzichtig bij het graven van een blok onder je, anders val je in de lava. Eenmaal in het vuurelement, eet je onmiddellijk de gouden appel of neem je een drankje van vuurbestendigheid. Verplaats ze rechtstreeks naar de balk voor snelle toegang om de gezondheid snel te herstellen.

Stap 5

Graaf gangen van de ene muur naar de andere en probeer ze drie blokken hoog te houden. Graaf alle diamantaders op die je onderweg tegenkomt. Probeer de afstand tussen de gangen zo klein mogelijk te houden. Bereik het tiende niveau en herhaal het hele proces vanaf het begin. U kunt dus snel een grote hoeveelheid diamanten krijgen, evenals andere nuttige bronnen.

Aanbevolen: