Hoe De Taal In Het Programma Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Taal In Het Programma Te Veranderen
Hoe De Taal In Het Programma Te Veranderen

Video: Hoe De Taal In Het Programma Te Veranderen

Video: Hoe De Taal In Het Programma Te Veranderen
Video: Taal veranderen in jouw Google Account 2024, Maart
Anonim

Als het programma is ontworpen voor een breed scala aan gebruikers, bevat de assemblage in de regel verschillende taalpakketten. Voor sommige toepassingen worden crackers gemaakt. Om de taal in het programma te wijzigen, moet u rekening houden met de functies ervan.

Hoe de taal in het programma te veranderen
Hoe de taal in het programma te veranderen

instructies:

Stap 1

In meertalige programma's wordt u tijdens de installatie gevraagd om de interfacetaal te selecteren. Het taalkeuzevenster verschijnt eerst. Gebruik de vervolgkeuzelijst om de gewenste waarde in te stellen, de installatie van de applicatie gaat gewoon door. Als het programma al is geïnstalleerd, controleer dan welke methode voor u geschikt is.

Stap 2

Als de app meerdere talen ondersteunt, controleer dan de instellingen. In latere versies van Adobe Photoshop selecteert u bijvoorbeeld Bewerken, Voorkeuren en Interface. Selecteer in de groep UI-tekstoptie de gewenste taal met behulp van de vervolgkeuzelijst en start de toepassing opnieuw.

Stap 3

In het programma µTorrent is het mogelijk om het Russische taalpakket te downloaden zonder de applicatie zelf opnieuw te installeren. Start de torrent-client en selecteer Help in de bovenste menubalk. Klik in het contextmenu met de linkermuisknop op het item "Laad vertaling". Wacht tot het einde van de operatie en concentreer u op het informatieveld.

Stap 4

In een situatie waarin het onmogelijk is om de taal van de programma-interface te wijzigen via de instellingen, zoek het op internet en download een crack (een Engelse taal of bestanden om het programma te vertalen naar een andere taal die je nodig hebt) op je computer. In dit geval zijn er twee manieren om de taal te wijzigen.

Stap 5

Lees de instructies die bij de crack worden geleverd. In het ene geval hoeft u alleen het bestand met de extensie.exe uit te voeren, waarna de toepassing automatisch wordt vertaald en alle benodigde bestanden in de programmamap worden vervangen door het hulpprogramma. In het tweede geval moet u het bestand met de vertaling zelf kopiëren en in de toepassingsmap plakken, waarbij u ermee instemt het ene bestand door het andere te vervangen.

Stap 6

Er zijn ook situaties waarin geen van de methoden geschikt is. Zo is er voor de Avira antivirus geen voorziening voor het wijzigen van de taal via de instellingen, en zijn er in principe geen localizers. In dit geval moet u het bestaande programma verwijderen en de versie opnieuw installeren met de interfacetaal die u nodig hebt.

Aanbevolen: