Wat Is Een Upgrade?

Inhoudsopgave:

Wat Is Een Upgrade?
Wat Is Een Upgrade?

Video: Wat Is Een Upgrade?

Video: Wat Is Een Upgrade?
Video: Удивительных идей, которые улучшат ваш сад | Летнее издание! 2024, Maart
Anonim

Een computer, als een complex mechanisme, vereist periodieke updates van zijn componenten en hun vervanging door krachtigere. Dit complexe proces wordt gemakshalve een upgrade genoemd.

Wat is een upgrade?
Wat is een upgrade?

instructies:

Stap 1

Het woord "upgrade" in vertaling uit het Engels betekent groei, modernisering, verbetering van iets. Momenteel wordt dit meestal het proces genoemd waarbij componenten van een personal computer worden vervangen om de prestaties te verbeteren. De noodzaak voor een upgrade ontstaat als de gebruiker merkt dat bepaalde programma's en systeemservices langzamer zijn geworden of systeemstoringen veroorzaken. Dit kan betekenen dat de computer grote hoeveelheden informatie niet aankan en moet worden verbeterd. Ook is een upgrade noodzakelijk als de nieuwste software wordt aangeschaft die meer geavanceerde hardware nodig heeft om te werken dan wat momenteel is geïnstalleerd.

Stap 2

U kunt zowel de hele computer in één keer verbeteren als de afzonderlijke componenten ervan. Als er meerdere jaren zijn verstreken sinds de laatste upgrade, kunt u veilig een nieuwe systeemeenheid en andere componenten aanschaffen. Maar het is beter om afzonderlijke componenten periodiek te verbeteren en te vervangen, afhankelijk van bepaalde taken.

Stap 3

Meestal hebben spelcomputers een upgrade nodig, aangezien computerspellen elk jaar technisch complexer worden. Op basis hiervan kunnen gebruikers, om de prestaties van de machine te verbeteren, het volume van de harde schijf, RAM, processorfrequentie verhogen, een betere optische drive kiezen, de videokaart of geluidskaart verbeteren, waardoor "remmen" tijdens het spel worden voorkomen proces en voel volledig de kracht van moderne technologieën.

Stap 4

Ook kan een upgrade de toevoeging van enkele extra apparaten worden genoemd, afhankelijk van bepaalde behoeften. Deze omvatten wifi-adapters, netwerkkaarten, extra connectoren, tv-tuners en andere componenten.

Stap 5

De gebruiker kan zelf een computer upgraden of helemaal opnieuw samenstellen. Om dit te doen, moet je goed thuis zijn in verschillende technische aspecten, in staat zijn om de apparatuur te configureren. De onderdelen die nodig zijn voor de upgrade kunnen online worden besteld of worden gekocht bij een computerhardwarewinkel. Degenen die niet zo goed thuis zijn in de structuur van een computer, kunnen een volledige upgrade van de apparatuur bestellen in een winkel of een gespecialiseerd centrum. Dit dienstenpakket kan duurder zijn, maar de assemblage van de computer zal betrouwbaarder zijn, waardoor het voortijdig falen van componenten wordt geëlimineerd.

Aanbevolen: