Hoe Kies Je Een Gamingstuur?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Gamingstuur?
Hoe Kies Je Een Gamingstuur?

Video: Hoe Kies Je Een Gamingstuur?

Video: Hoe Kies Je Een Gamingstuur?
Video: NIEUW BEGINNER RACE STUUR! (Logitech G29 vs G923 Review) 2024, April
Anonim

Een gamestuur is een speciaal apparaat dat een gewoon autostuur simuleert. Om echt plezier te beleven aan het besturen van een virtuele auto in simulatoren, moet u speciale aandacht besteden aan de keuze van dit apparaat.

Hoe kies je een gamestuur?
Hoe kies je een gamestuur?

instructies:

Stap 1

Let op de manier waarop het stuur aan het tafelblad is bevestigd. Feit is dat veel apparaten die met klittenband of zuignappen aan oppervlakken zijn bevestigd regelmatig worden afgepeld tijdens de meest stressvolle momenten. Als gevolg hiervan komt het stuur gewoon van de tafel en kan de speler niet verder rijden in de virtuele auto. Je zult geen plezier beleven aan dergelijke situaties, geloof me. Daarom is het aan te raden gamewielen aan te schaffen die zo stevig mogelijk aan de tafel bevestigd zijn. In het bijzonder worden klemmen als betrouwbare bevestiging beschouwd.

Stap 2

Evalueer vervolgens de draaihoek van het stuur. Er zijn modellen met een rotatie van 150 graden, maar die moet je niet kopen. Maar 360-graden stuurwielen zijn ook niet de beste optie, omdat ze het spel veel moeilijker maken. De optimale draaihoek van het stuur is vanaf 180 graden.

Stap 3

Let op de materialen waarvan de stuurhoes is gemaakt. De goedkoopste apparaten zijn gemaakt van plastic, de duurste zijn bedekt met leer. Plastic breekt vaak vrij snel af. Bovendien, als het plastic oppervlak van het stuur nergens mee bedekt is, zullen de handen er gewoon overheen glijden, en dit zal tijdens het spel veel ongemak veroorzaken. Kies voor gaming-wielen bedekt met leer of zacht rubber. Zorg ervoor dat u het stuur in uw handen houdt, evalueer hoe u zich voelt, controleer of uw handen wegglijden wanneer u aan het stuur probeert te draaien. De grootte van het wiel, de materialen waarvan het is gemaakt, de locatie van de knoppen, enz. moet voor u zo gemakkelijk mogelijk zijn.

Stap 4

Koop geen wiel dat te goedkoop is, omdat het onwaarschijnlijk is dat het echt comfortabel is en waarschijnlijk snel defect zal raken. De gemiddelde kosten van het apparaat zijn 3000-5000 roebel. Als je niet genoeg geld hebt voor een kwalitatief gamewiel, kun je maar beter wat meer graven. Let bij het kopen ook op de prijs-kwaliteitverhouding: de hoge kosten van een gamingstuur zijn geen garantie voor de duurzaamheid en het gebruiksgemak.

Aanbevolen: