Hoe Flash Player Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Flash Player Te Starten
Hoe Flash Player Te Starten

Video: Hoe Flash Player Te Starten

Video: Hoe Flash Player Te Starten
Video: Как включить Adobe Flash Player в браузере Google Chrome? 2024, April
Anonim

Voor normaal internetten is één internetbrowser niet voldoende. Om alle onderdelen van een webpagina te kunnen bekijken, moeten er ook afzonderlijke onderdelen op uw computer zijn geïnstalleerd. Een van deze componenten wordt de Flash Player genoemd. Zonder dit kun je niet veel flash-games spelen. Het is ook nodig voor het normaal online afspelen van video's.

Hoe Flash Player te starten
Hoe Flash Player te starten

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Flash Player-programma;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Eerst moet u Flash Player installeren. U kunt het programma vinden en downloaden op internet. Flash Player is volledig gratis. Nadat u dit onderdeel hebt gedownload, moet u het installeren. Sluit alle actieve internetbrowsers voor de installatie. Om de installatie te starten, dubbelklikt u met de linkermuisknop op het gedownloade bestand. Het installatieproces duurt slechts enkele seconden.

Stap 2

Na voltooiing ziet u een dialoogvenster met een melding over de succesvolle installatie van het programma. Flash Player is nu geïntegreerd in uw internetbrowsers. U hoeft dit onderdeel niet apart uit te voeren. Het werkt automatisch. Zodra u een toepassing opent die Flash Player vereist, wordt deze gestart.

Stap 3

Het kan gebeuren dat de Flash Player-toepassing na een tijdje niet meer opstart. Dit betekent dat het programma moet worden bijgewerkt. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De eerste manier is automatische updates. Wanneer u wordt gevraagd om Flash Player bij te werken nadat u uw internetbrowser hebt gestart, selecteert u de optie Bijwerken. Wacht vervolgens op het einde van het downloadproces van de nieuwste versie van het programma.

Stap 4

Selecteer daarna de optie "Update starten". De browser zou automatisch moeten sluiten. Als dit niet het geval is, moet u het zelf afsluiten. Nadat de installatie is voltooid, kunt u de browser starten. De programmaversie is bijgewerkt.

Stap 5

Als er geen dialoogvenster verschijnt waarin u wordt gevraagd om Flash Player automatisch bij te werken, kunt u de software zelf bijwerken. Dit kan heel eenvoudig. Download de nieuwste versie van de app van internet. Installeer het dan gewoon zoals hierboven beschreven. Vergeet niet uw internetbrowser te sluiten voordat u gaat installeren. Na installatie wordt de nieuwe versie van Flash Player in uw browser geïntegreerd.

Aanbevolen: