Hoe De Laadsnelheid Van Opera Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Laadsnelheid Van Opera Te Verhogen
Hoe De Laadsnelheid Van Opera Te Verhogen

Video: Hoe De Laadsnelheid Van Opera Te Verhogen

Video: Hoe De Laadsnelheid Van Opera Te Verhogen
Video: How To Speed Up Opera Web Browser In 2020 2024, Maart
Anonim

Het is onwaarschijnlijk dat internetgebruikers het snel laden van de pagina's die ze openen opgeven. Snellere toegang tot deze of gene informatie bespaart aanzienlijk kostbare tijd, daarom werd het dankzij het werk van slimme koppen mogelijk om de downloadsnelheid van de Opera te verhogen.

Hoe de laadsnelheid van Opera te verhogen
Hoe de laadsnelheid van Opera te verhogen

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - computer vaardigheden.

instructies:

Stap 1

Installeer Opera Turbo, dat het zorgvuldig op zijn servers verwerkt voordat het informatie verzendt. De lage laadsnelheid van Opera is vaak te wijten aan het feit dat deze browser bij het openen van pagina's eerst Java-scripts verwerkt en pas daarna de inhoud opent. Natuurlijk kan men niet voorbijgaan aan het feit dat soms de trage werking van de server die deze of gene site host, evenals de internetsnelheid van uw tariefplan dat door de provider is ingesteld, de oorzaak is van de laadvertraging.

Stap 2

Om de situatie op te lossen, controleert u opera: config in de adresbalk en zoekt u in het instellingenpaneel dat wordt geopend de sectie Extensies, waarin u het item Vertraagde uitvoering van scripts aanvinkt. Met deze combinatie van acties kunt u de uitvoering van alle scripts pauzeren totdat een specifieke pagina volledig is geladen.

Stap 3

Schakel in de bestaande browserinstellingen het downloaden van afbeeldingen en video's uit. Dit kan worden gedaan als u de snelheid van absoluut elke internetverbinding wilt verhogen. Gebruik daarnaast speciale programma's die voorkomen dat virussen uw computer binnendringen. Wees niet lui om uw antivirusprogramma, dat een betrouwbare "bewaker" van internet is, regelmatig bij te werken.

Stap 4

Laad indien mogelijk niet meerdere pagina's tegelijk, omdat ze tijdens het laden met elkaar kunnen interfereren en uw browser vertragen.

Aanbevolen: