Een Server Maken In Conter Strike

Inhoudsopgave:

Een Server Maken In Conter Strike
Een Server Maken In Conter Strike

Video: Een Server Maken In Conter Strike

Video: Een Server Maken In Conter Strike
Video: How to make a counter strike 1.6 server 2024, Maart
Anonim

Counter Strike is een van de bekendste online games. Functioneel is het vrij eenvoudig, maar tegelijkertijd biedt het eindeloze mogelijkheden voor gebruikers. Deze online shooter is populair geworden doordat elke speler zijn eigen server kan maken en andere gamers daar kan uitnodigen.

Een server maken in Conter Strike
Een server maken in Conter Strike

instructies:

Stap 1

Om op een lokaal netwerk te spelen, moet je de No-Steam-gameclient installeren. Download het installatiebestand van internet en installeer Counter Strike op uw computer. Start daarna het spel en wacht tot het is geladen.

Stap 2

Klik in het menu dat verschijnt op de knop Nieuw spel om uw eigen server te maken. In het venster ziet u een regel voor het selecteren van de gewenste kaart voor het spel. Klik in de lijst op het gewenste gedeelte en ga vervolgens naar het tabblad Server.

Stap 3

Hier kunt u uw serverinstellingen configureren. Je kunt de spawn-tijd van elke speler wijzigen, de inactieve tijd kiezen voor het kopen van wapens voor elk team, het startbedrag specificeren waarmee de strijd begint. Het is ook mogelijk om verblindende granaten uit te schakelen, het maximum aantal spelers in te stellen, enz.

Stap 4

Nadat de gewenste instellingen zijn gemaakt, klikt u op Start onderaan het menu. Wacht tot de kaart is gemaakt en selecteer vervolgens je team. Daarna kun je spelers van je lokale netwerk uitnodigen. Om toegang te krijgen tot het spel, hoeven ze alleen your_IP_address: 27015 in de opdrachtregel in te voeren en op Enter te drukken. De invoerterminal wordt ingeschakeld met de ~-toets van het toetsenbord. U kunt het IP-adres opvragen bij uw ISP of netwerkbeheerder.

Stap 5

Om de mogelijkheid om via internet te spelen, opent u de console en voert u de query sv_lan 0 in en drukt u vervolgens op Enter. Vertel dan je IP aan andere spelers. U kunt het externe IP-adres achterhalen met behulp van de juiste IP-service op internet.

Stap 6

Je kunt ook AMX-mod-bestanden downloaden om je game-ervaring uit te breiden. Download hiervoor het benodigde archief van internet en pak het uit in uw map met het Counter Strike-spel. Met deze extensie kunt u verschillende effecten aanpassen, de server flexibeler maken en de nodige opdrachten voor beheer toevoegen. Om vertrouwd te raken met alle functies van de AMX-mod, lees je het Readme-bestand dat is opgenomen in het archief met deze game-extensie.

Aanbevolen: