Hoe Van Account Te Veranderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Van Account Te Veranderen?
Hoe Van Account Te Veranderen?

Video: Hoe Van Account Te Veranderen?

Video: Hoe Van Account Te Veranderen?
Video: Tips: Supercell-ID e-mail wijzigen, tutorial ❗️beschrijving❗️ | GamerTipsTube EXTRA 2024, Maart
Anonim

Soms is het nodig om enkele wijzigingen aan te brengen in het gebruikersaccount: wijzig de afbeelding of het wachtwoord om in te loggen op het systeem, wijzig het type account. Laten we eens kijken hoe dit kan worden gedaan met Microsoft Windows.

Hoe van account te veranderen?
Hoe van account te veranderen?

Noodzakelijk

Om het accounttype te wijzigen, moet u inloggen met een beheerdersaccount of een lid van de groep Administrators

instructies:

Stap 1

Klik op de Start-knop en open het Configuratiescherm. Zoek en open "Gebruikersaccounts".

Controlepaneel
Controlepaneel

Stap 2

Er wordt een venster geopend met een lijst met gebruikersaccounts voor deze computer. Selecteer het item dat u wilt wijzigen.

Accountlijst
Accountlijst

Stap 3

De volgende pagina is 'Wijzigingen aanbrengen in een gebruikersaccount'. Hier kunt u: een gebruikerswachtwoord aanmaken of wijzigen, een afbeelding wijzigen, de naam en het type account wijzigen. In de volgende stappen zullen we deze stappen nader bekijken.

Stap 4

Wachtwoord aanmaken. In dit dialoogvenster moet u een nieuw wachtwoord invoeren, bevestigen en desgewenst een beveiligingsvraag invoeren. In Windows kan het wachtwoord bestaan uit letters, cijfers, symbolen en spaties. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Om uw computer veilig te houden, raden we u aan altijd sterke wachtwoorden te gebruiken, d.w.z. een wachtwoord van ten minste acht tekens, dat geen woorden bevat en niet overeenkomt met de eerder gebruikte.

Accountwachtwoord maken
Accountwachtwoord maken

Stap 5

Wijzig wachtwoord. In dit dialoogvenster dient u het huidige wachtwoord, een nieuw wachtwoord, in te voeren, te bevestigen en eventueel een beveiligingsvraag in te voeren.

Verander het wachtwoord van je account
Verander het wachtwoord van je account

Stap 6

Selecteer een nieuwe tekening. Op deze pagina kunt u de afbeelding wijzigen die naast de gebruikersnaam verschijnt wanneer ze zich aanmelden op het welkomstscherm en in het menu Start. De afbeelding van het gebruikersaccount maakt het gemakkelijker om het gebruikersaccount op de computer te identificeren. U kunt een afbeelding uit de lijst met voorgestelde afbeeldingen selecteren of uw eigen afbeelding uploaden door op "Zoeken naar andere afbeeldingen…" te klikken. U kunt voor dit doel een afbeelding van elk formaat gebruiken, maar met een van de volgende bestandsnaamextensies: JPG, PNG, BMP of GIF.

Een accountfoto selecteren
Een accountfoto selecteren

Stap 7

Wijzig het type rekening. Deze actie is alleen beschikbaar voor een beheerder of een lid van de groep Administrators. Voor de meeste gebruikers wordt het aanbevolen om gewone accounts te gebruiken.

Gebruikers met "Basistoegang" kunnen de meeste programma's gebruiken en sommige systeeminstellingen wijzigen die geen invloed hebben op de beveiliging van de computer. Beheerders hebben volledige toegang tot systeeminstellingen en kunnen eventuele wijzigingen aanbrengen.

Windows vereist ten minste één beheerdersaccount op de computer. Als er maar één account op de computer staat, is het onmogelijk om er een normaal account van te maken.

Aanbevolen: