Hoe De Contra-server Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe De Contra-server Te Starten
Hoe De Contra-server Te Starten

Video: Hoe De Contra-server Te Starten

Video: Hoe De Contra-server Te Starten
Video: Season 9 Apex Legends Bot Lobby Method. Tips and Tricks INCLUDED!! *MUST WATCH* 2024, Mei
Anonim

In het populaire spel Counter-Strike is het mogelijk om via internet samen met andere mensen missies van het spel uit te voeren. Een voorwaarde voor online spelen is het maken en uitvoeren van een server.

Hoe de Contra-server te starten
Hoe de Contra-server te starten

Noodzakelijk

Vast ip-adres

instructies:

Stap 1

Download en installeer een patch voor de CS-game, versie 29 of hoger op het besturingssysteem. Je kunt het vinden op de website www.counterstrike.ru. Het wordt aanbevolen dat u de gedownloade bestanden scant met een antivirusprogramma om te voorkomen dat malware uw computer infecteert. In de regel worden dergelijke bestanden automatisch geregistreerd in het register en het opstarten van een pc en overbelasten ze het systeem, "stelen" verschillende gegevens van de computer.

Stap 2

Download en installeer de servertoepassing voor Counter-Strike. Deze applicatie is speciaal ontworpen om een virtuele server op uw thuiscomputer te maken. Kant-en-klare servers voor Counter-Strike zijn beschikbaar op internet, zodat u zonder problemen voorbeelden kunt zien op de officiële sites.

Stap 3

Start de Counter-Strike virtuele server in console-modus. De consolemodus gebruikt geen systeembronnen, ze zijn vereist om het spel zelf te kunnen spelen. Om de server in consolemodus te starten, hebt u het bestand hlds.bat nodig. Maak het en plaats het in de hoofdmap van het spel. Controleer alle mappen met antivirussoftware zodat er geen viruscodes op de server komen, aangezien gebruikersgegevens vaak van de servers verdwijnen.

Stap 4

Bewerk het server.cfg-bestand. Instructies voor het invullen van dit bestand zijn te vinden op de thematische forums. Stel jezelf in als beheerder zodat je een game kunt maken en anderen kunt uitnodigen om deel te nemen. Download indien nodig add-ons voor Counter-Strike.

Stap 5

Deel je externe IP-adres met andere spelers en begin met spelen. Neem contact op met uw ISP om uw IP-adres permanent te maken. Doorgaans bieden ISP's speciale IP-adressen voor een maandelijks abonnement.

Aanbevolen: