Hoe Artefacten In Stalker Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Artefacten In Stalker Te Vinden
Hoe Artefacten In Stalker Te Vinden

Video: Hoe Artefacten In Stalker Te Vinden

Video: Hoe Artefacten In Stalker Te Vinden
Video: STALKER Anomaly 1.5: Complete Artifacts Guide 2024, Maart
Anonim

Computerspel S. T. A. L. K. E. R. is een van de meest populaire spellen in Rusland en de GOS-landen. Dat heeft het niet zozeer te danken aan de prachtige graphics en spectaculaire gevechten, maar aan de sombere en mysterieuze sfeer van de scenario's. Om ten volle van dit spel te genieten, moet je niet alleen vechten, maar ook op zoek gaan naar artefacten.

Artefacten in S. T. A. L. K. E. R
Artefacten in S. T. A. L. K. E. R

instructies:

Stap 1

Als het spel Shadow of Chernobyl uit de Stalker-serie op de computer is geïnstalleerd, is het zoeken naar artefacten niet bijzonder moeilijk. Ga na het starten van het spel naar de dichtstbijzijnde handelaar of ander personage van wie je wapens kunt kopen. Koop wapens en munitie en ga op zoek naar artefacten.

Stap 2

Om artefacten in Stalker te vinden, ga je naar clusters van mutanten of anomalieën. Inspecteer indien nodig, na het afweren van mutanten, de grond rond hun hol of anomalie. Het gloeiende object in het gras zal het gewenste artefact zijn.

Stap 3

Als uit de Stalker-serie het spel Clear Sky of Call of Pripyat op de computer is geïnstalleerd, wordt het zoeken naar artefacten veel moeilijker en interessanter. Nadat je het spel hebt gestart, open je de inventaris van je personage en vind je een artefactdetector in de lijst met dingen. Sleep het met de cursor naar het juiste vakje in de inventaris. Er verschijnt een artefactdetector op het scherm in de hand van je personage. Door op de overeenkomstige toets te drukken (standaard "O"), kunt u deze op elk moment krijgen.

Stap 4

Ga met de detector in de hand richting de anomalie. Als u deze nadert, piept en knippert uw detector. Hoe vaker het piepen en knipperen van de gloeilamp, hoe dichterbij het artefact is. Afhankelijk van het type detector kan het zoeken naar een artefact anders zijn: de Bear-detector geeft de richting in de richting van het artefact aan met een lichtgevende wijzer, de Veles-detector geeft de exacte locatie van het artefact op het scherm aan en de Met de Svarog-detector kunt u ongebruikelijke artefacten vinden.

Stap 5

Als u bij het naderen van de anomalie regelmatig piepen en knipperen van de detector hoort, kijk dan om u heen, dit betekent dat het artefact ergens in de buurt is. Om een artefact te vinden, benader het met een detector en het zal voor je ogen verschijnen. Als je slechts een zeldzame piep hoort, volg deze dan naar het midden van de anomalie.

Stap 6

Zonder de detector te laten zakken en bouten voor u uit te gooien (standaard drukt u op de "6"-knop - om het te krijgen, klik op de linkermuisknop - om het te laten vallen) beweegt u in de richting waarin de detector vaker piept. Als je dichtbij komt, zie je een artefact. Neem het en verlaat de anomalie.

Aanbevolen: