Hoe Te Zoeken Naar Artefacten

Inhoudsopgave:

Hoe Te Zoeken Naar Artefacten
Hoe Te Zoeken Naar Artefacten

Video: Hoe Te Zoeken Naar Artefacten

Video: Hoe Te Zoeken Naar Artefacten
Video: Astro's Playroom - All Puzzle Pieces and Artefact's in Memory Meadows 2024, April
Anonim

Game-ontwikkelaars nemen vaak hun toevlucht tot kunstmatige gameplay-extensies om een beter product te maken. Het kan bijvoorbeeld een artefactsysteem zijn dat het leven van de speler aanzienlijk vereenvoudigt.

Zoeken naar artefacten
Zoeken naar artefacten

Noodzakelijk

Gelicentieerde versie van het spel met online toegang

instructies:

Stap 1

Verhoog het aantal spelers in een multiplayer-game. Natuurlijk zijn de meeste moderne RPG's gericht op coöperatieve passage, dus de ontwikkelaars bouwen aan auto-balance. Titan Quest, Borderlands, Diablo en vele anderen houden zich aan dezelfde regel: hoe meer spelers "online", hoe moeilijker en intenser het spel. Het levensniveau van mobs neemt toe, maar tegelijkertijd neemt ook de kwaliteit van de gedropte items toe. Als je vijf metgezellen hebt verzameld, maak je het spel veel interessanter en vergroot je het aantal artefacten dat je kunt krijgen.

Stap 2

Zoek naar magische voorwerpen. In action-rpg is het systeem voor het genereren van bepantsering en wapens zo gevouwen dat je met een bepaald percentage van de waarschijnlijkheid een zwaard krijgt (of helemaal geen zwaard), wat de kans vergroot dat artefacten met enkele procenten vallen. Het lijkt erop dat een paar procent er niet toe doet, maar als je een complete verzameling van dit soort dingen hebt verzameld en als je eenmaal door het level bent gelopen, verzamel je zoveel artefacten en edelstenen die tot het einde van het spel meegaan.

Stap 3

Open de baasjacht. Bovendien, gezien hun beperkte aantal, probeer zelfs tussenliggende en "optionele" monsters te detecteren, omdat de kans dat een item van hoge kwaliteit van een monster op hoog niveau valt, meerdere malen groter is dan van een gewone zombie. Dit wordt bevestigd door het feit dat MMORPG zelfs speciale raids organiseert op al te koppige bazen: en de mechanica van dergelijke spellen is ongeveer hetzelfde als bij gewone rollenspellen.

Stap 4

Versla het spel een tweede of derde keer. De Dungeon Siege-serie houdt bijvoorbeeld in dat je het maximale niveau niet in één playthrough kunt bereiken. Daarom opent zich na de eerste keer een nieuwe moeilijkheidsgraad en mag je het spel "in de tweede ronde" voltooien met je oude, al opgepompte personage. Natuurlijk zul je daar veel meer weerstand tegenkomen, maar vele malen meer "peperkoek", die je zal voorbereiden op multiplayer-gevechten en waarmee je kunt opscheppen tegen je vrienden.

Aanbevolen: