Wat Zijn De Coolste Computerraces?

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Coolste Computerraces?
Wat Zijn De Coolste Computerraces?

Video: Wat Zijn De Coolste Computerraces?

Video: Wat Zijn De Coolste Computerraces?
Video: how to download motogp 1 for pc 2024, Mei
Anonim

Met computerracen kunnen gamers een adrenalinestoot krijgen en het gevoel hebben in snelle auto's te rijden. Vaak vechten spelers tegen elkaar via het netwerk, doorlopen ze een carrièremodus. Met wat voor racesimulators kun je genieten van de coole race?

FlatOut 2
FlatOut 2

Behoefte aan snelheid

De spellen van de NFS-serie zijn enorm populair geweest sinds het begin van de serie simulatoren. De fabrikant zelf (het machtige bedrijf Electronic Arts) heeft tientallen miljoenen dollars in het project geïnvesteerd. De Underground-spellen simuleren de metro's van fictieve en echte steden. De spellen hebben intuïtieve bediening en een leuke carrièremodus.

NFS: Most Wanted is het spel van het volgende niveau. Een volwaardige rivaal (politieauto's) is toegevoegd, gericht op het vangen van straatracers, die gamers vertegenwoordigen. De meeste Wanted-gameservers zijn nog steeds in trek bij fans van de serie. Verkrijgbaar in Need for Speed en volledig online - NFS: World. Deze versie heeft aanpassingen van wereldhoofdsteden, een eigen sociaal netwerk en een overvloed aan prijstoernooien.

FlatOut

Het nadeel van de meeste NFS-games is het gebrek aan autovernietiging. Ook als je op volle snelheid tegen de auto van een tegenstander botst, blijven de auto's in Need for Speed intact. Dit probleem, dat werd gezien door de gamegemeenschap, is volledig opgelost met de release van de FlatOut-gameserie.

Als een FlatOut-auto tegen een concurrent botst, loopt deze een merkbare deuk of schade op. De mate van schade hangt af van de kracht van de impact: voertuigmassa, snelheid, impactgebied. In FlatOut kunnen botsingen ertoe leiden dat een rijder uit de auto vliegt, een explosie of mechanische vernietiging van een raceauto. Dat laatste is het doel van een speciale modus "Derby", waarin auto's tegen elkaar botsen: de laatste "overlevende" wint. Vanwege hun spectaculaire karakter zijn FlatOut-spellen door gamers erkend als een van de coolste computerraces.

Ford racen

Als we het realisme en de conformiteit van de technische kenmerken van computerprototypes met bestaande auto's voorop stellen bij het evalueren van computerraces, dan zal de Ford Racing-serie met recht worden erkend als een van de coolste racesimulators. De nieuwste game in de serie, Ford Racing 3, bevat het hele assortiment Ford-voertuigen van die tijd, inclusief het historische Model T van Henry Ford.

De verscheidenheid aan modi in het Ford Racing-spel is ook indrukwekkend. "Carrière" wordt georganiseerd volgens het principe van een lineair toernooi, elke prijsplaats (goud, zilver of brons) geeft het recht om de volgende race te passeren. Tijdens het passeren van de "Carrière", ontgrendelt de speler SUV's, seriële en race-Ford-modellen. De game heeft een overvloed aan modi: naast de gebruikelijke races zijn er ook tracks met vlaggen en poorten, eliminatie- en achtervolgingsraces.

Aanbevolen: