Ping Verwijderen In Contra

Inhoudsopgave:

Ping Verwijderen In Contra
Ping Verwijderen In Contra

Video: Ping Verwijderen In Contra

Video: Ping Verwijderen In Contra
Video: Contra Longplay NES (PAL) no deaths! 50FPS HQ 2024, April
Anonim

De basis van een goed spel is de reactiesnelheid van de speler en de reactietijd van de server, namelijk ping. Om ping te minimaliseren of te verwijderen in het Counter-strike spel, moet je een aantal acties uitvoeren.

Ping verwijderen in Contra
Ping verwijderen in Contra

instructies:

Stap 1

Let allereerst op de snelheid van uw computer. Een te hoge processorbelasting heeft een nadelig effect op de prestaties van de computer, wat op zijn beurt een toename van de ping veroorzaakt. Schakel programma's uit die momenteel actief zijn - browser, instant messengers, audio- en videobestandspelers. Start de taakbeheerder en zorg ervoor dat er geen onnodige processen zijn. Virussen zijn vaak de oorzaak van overmatig CPU-gebruik. Scan uw computer op virussen en andere malware.

Stap 2

Als u ping-problemen blijft ondervinden, minimaliseer dan de effecten die zijn ingesteld in de grafische shell van Windows. Schakel venstertransparantie en andere effecten uit. De eenvoudigste manier zou zijn om naar de grafische instellingen te gaan en degene te selecteren die overeenkomt met de beste prestaties.

Stap 3

Minimaliseer in-game video-instellingen. Bij het instellen van een hoge resolutie op zwakke computers zijn problemen met ping en glitches tijdens het spel niet ongewoon, aangezien de videokaart en processor het niet aankunnen. Probeer verschillende instellingen totdat je een balans hebt gevonden tussen video-instellingen en geen vertraging.

Stap 4

Zorg er ook voor dat er geen programma's van derden zijn die een geldige internetverbinding gebruiken. Lags en glitches kunnen worden veroorzaakt door het feit dat de applicatie die op je computer draait het toegangskanaal van het netwerk laadt, waardoor het moeilijk wordt om verbinding te maken met de gameserver. Schakel messengers, torrents en downloadmanagers uit. Schakel programma's uit die momenteel updates downloaden. Open de lade en schakel toepassingen die op de achtergrond worden uitgevoerd uit. Start daarnaast de taakbeheerder en schakel alle programma's uit die het woord "update" in hun naam hebben - deze programma's downloaden updates.

Aanbevolen: