Hoe Ping Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Ping Te Verwijderen
Hoe Ping Te Verwijderen

Video: Hoe Ping Te Verwijderen

Video: Hoe Ping Te Verwijderen
Video: 🔥КАК ПОНИЗИТЬ ПИНГ В ФОРТНАЙТ /✅ ПОНИЖЕНИЕ ПИНГА В ЛЮБОЙ ИГРЕ / 🔨ПОНИЖАЕМ ПИНГ В ФОРТНАЙТ 2024, April
Anonim

Om online games op internet te kunnen spelen, moet je ze niet alleen goed spelen, maar ook een snelle internetverbinding hebben. Dit is nodig om ping te minimaliseren - de vertraging van het signaal bij het overgaan van de computer naar de server en terug. Om de ping te verlagen, kunt u een van de onderstaande methoden gebruiken, maar het is wenselijk om ze in combinatie te gebruiken.

Hoe ping te verwijderen
Hoe ping te verwijderen

instructies:

Stap 1

Schakel allereerst alle actieve downloads en internetverbindingen uit, behalve die gerelateerd aan het spel. Sluit torrent, downloadmanagers en browsers, stop of schakel het downloaden van updates door programma's uit. Dit zal het internettoegangskanaal zoveel mogelijk opschonen, zodat alle beschikbare snelheid specifiek kan worden gebruikt om op het netwerk te spelen.

Stap 2

Schakel alle processen uit, behalve systeemprocessen die gelijktijdig met het spel worden uitgevoerd. Door de hoge belasting die programma's op de computer uitoefenen, raakt de processor vaak oververhit en kan de gegevens niet snel worden verwerkt. Hierdoor stijgt de ping. Als je, zelfs met alle gesloten programma's, nog steeds last hebt van hoge ping, gebruik dan het commando ctrl + alt + del om het proces explorer.exe uit te schakelen. Nadat je het spel hebt afgesloten, schakel je dit proces in met Taakbeheer.

Stap 3

Verminder de systeemvereisten van het spel. Uw grafische kaart is mogelijk niet krachtig genoeg om de door u gekozen video-instellingen te ondersteunen. Minimaliseer in dit geval de instellingen en verhoog ze vervolgens geleidelijk totdat u de optimale balans tussen comfort en belasting van de videokaart bereikt.

Aanbevolen: