Hoe Te Werken Met Joomla Website Builder Versie 3.4.1

Hoe Te Werken Met Joomla Website Builder Versie 3.4.1
Hoe Te Werken Met Joomla Website Builder Versie 3.4.1

Video: Hoe Te Werken Met Joomla Website Builder Versie 3.4.1

Video: Hoe Te Werken Met Joomla Website Builder Versie 3.4.1
Video: How to Build a Joomla Website using T4 Joomla Page Builder, Step-by-Step Tutorial 2024, Mei
Anonim

Het maken van uw eigen website vereist vrije tijd, geduld en uithoudingsvermogen. Na het kopen / registreren van een domein (een unieke naam voor uw site) en het koppelen ervan aan een hosting (site), begint het meest interessante - het vullen van de site met inhoud met behulp van een speciaal ontwerpprogramma. Joomla wordt beschouwd als een van de meest populaire programma's. Laatste versie: 3.4.1. Het is gemakkelijk en handig om ermee te werken. Het is voldoende om de stapsgewijze instructies te volgen.

Hoe te werken met Joomla website builder versie 3.4.1
Hoe te werken met Joomla website builder versie 3.4.1

Installatie. Ga naar de site waar je hostingdiensten hebt gekocht door je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Vervolgens naar het hostingcontrolepaneel. Zoek de sectie over het installeren van constructors: op de Reg.ru-website wordt deze sectie bijvoorbeeld "Softaculous" genoemd en op Nic.ru - "CMS". Klik op "Joomla" en "Installeren". Het programma wordt automatisch geïnstalleerd. U kunt meer te weten komen over de zelfinstallatie van de constructor in de sectie "Help" of "Ondersteuning".

Ingang. Na de installatie wordt er een e-mail naar uw e-mailadres gestuurd over de succesvolle installatie met een login en wachtwoord om in te voeren, en er verschijnt een link op de hosting: "Joomla Site Control Panel". Ga naar het paneel en voer uw gebruikersnaam / wachtwoord in het inlogvenster in. Vergeet niet Russisch op te geven als interfacetaal.

Een sjabloon voor de site kiezen. Selecteer bovenaan het paneel het gedeelte "Extensies" en vervolgens "Sjabloonbeheer". Er zijn 2 sjablonen om uit te kiezen: "Beez3-Default" en "Protostar-Default". Door op het oogpictogram naast de sjablonen te klikken, kunt u zien waar ze van gemaakt zijn. Selecteer de sjabloon die je leuk vindt en klik op de sterknop rechts ervan. Onthoud of maak een scherm van de locatie van posities (Positie-0, etc.) - dit is nodig om een plaats voor informatieblokken te selecteren.

Een categorie aanmaken. Om ervoor te zorgen dat de site de aandacht trekt, moet u van tevoren bedenken uit welke informatieblokken (categorieën) deze zal bestaan. Als dit bijvoorbeeld een reissite is, moeten de categorieën geschikt zijn: Thailand, Turkije, enz. Ga naar de sectie "Materialen - Categoriebeheer - Categorie maken". Schrijf de naam op en klik op "Opslaan en sluiten".

f160aa3ea89a
f160aa3ea89a

Creatie van materiaal voor de categorie. Ga naar de sectie "Materialen - Materiaalbeheer - Materiaal aanmaken". De naam van het materiaal moet overeenkomen met de opgegeven categorie. Schrijf de tekst van het artikel over het onderwerp, selecteer de juiste categorie aan de rechterkant en klik op "opslaan en sluiten".

05986385250f
05986385250f

Menucreatie en positieselectie. Om ervoor te zorgen dat de categorie en het thematische materiaal op de site verschijnen, moet u een geschikt menu-item maken. Zoek in de bovenste regel van het paneel de sectie "Menu" en de subsectie "Menubeheer". Klik op Menu maken. Het optievenster verschijnt. De titel van het menu moet alle categorieën die erin voorkomen bij naam verenigen. Bijvoorbeeld (als we weer een reissite als basis nemen) "Last Minute Tours" of "Accommodatie".

Ga terug naar het gedeelte "Menubeheer". Rechts van de aangemaakte kop zal er een inscriptie zijn dat er geen module is ingesteld voor deze kop. Klik op de knop "Module" en selecteer in de parameters de positie voor deze kop (op basis van het type sjabloon).

Sla op en selecteer "Menu - Titelnaam - Menu-item maken". De naam van het menu-item moet overeenkomen met de naam van de aangemaakte categorie. Klik in de parameters op "Type menu-item" en selecteer in het venster dat verschijnt "Materialen - Categorieblok".

264611d05505
264611d05505

Evaluatie van resultaten. Onderaan het design control panel staat een knop "Bekijk site". Druk er regelmatig op en controleer of alles naar wens verloopt. Uw site wordt geopend in een nieuw venster. Als u een fout vindt, gaat u terug naar het tabblad van het configuratiescherm en bewerkt u eventuele inconsistenties.

Aanbevolen: