Hoe Een Virtuele Schijf Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virtuele Schijf Te Verwijderen
Hoe Een Virtuele Schijf Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virtuele Schijf Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virtuele Schijf Te Verwijderen
Video: Hoe een partitie te verwijderen in Windows 7/8/10 2024, Mei
Anonim

Het verwijderen van een virtuele schijf die wordt gebruikt voor computergebruik uit het register kan het systeem beschadigen en gegevensverlies veroorzaken. Voordat u een virtuele schijf verwijdert, moet u controleren en ervoor zorgen dat geen enkel iSCSI-doel er toegang toe vereist, dat geen enkele toepassing deze virtuele schijf gebruikt en dat alle informatie veilig is opgeslagen.

Hoe een virtuele schijf te verwijderen
Hoe een virtuele schijf te verwijderen

instructies:

Stap 1

Als u een virtuele schijf van de console verwijdert, wordt het bijbehorende bestand niet verwijderd. Als u de virtuele schijf die u wilt verwijderen, moet verwijderen en u moet de informatie die erop staat behouden, dan kunt u het virtuele schijfbestand (VHD) handmatig van uw computer verwijderen. Ook kunt u, indien nodig, de virtuele schijf eenvoudig een tijdje uitschakelen.

Stap 2

Verwijder een virtuele schijf uit de Microsoft iSCSI Software Target Console. Stel dat u de virtuele consoleschijf van een Microsoft iSCSI-softwaredoel wilt verwijderen. Hiervoor moeten we de volgende stappen doorlopen:

Selecteer Apparaten in de Microsoft iSCSI-consolestructuur.

Klik in het resultatenvenster met de rechtermuisknop op de virtuele schijf die u wilt verwijderen en selecteer Virtuele schijf verwijderen.

Druk op de knop "Ja" om het verwijderen te bevestigen.

Stap 3

Om deze taken uit te voeren, moet u lid zijn van de lokale groep Administrators.

Om het onderdeel iSCSI-doeltoepassing te openen, gaat u naar het menu Start en vervolgens naar het item Systeembeheer.

Maak uw keuze onder Microsoft iSCSI Target Applications.

Stap 4

Er is een andere manier om de iSCSI Soft Target-component te openen: om dit te doen, moet u op de Start-knop klikken, Uitvoeren selecteren en iscsitarget.msc invoeren.

Stap 5

Er zijn ook andere programma's voor het verwijderen van schijven, zoals Alcohol 120%, Nero. Welke u wilt gebruiken, is aan u, maar u moet het programma kiezen waarmee de virtuele schijf is gemaakt en die u wilt verwijderen.

Aanbevolen: