Een Gezicht Veranderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Gezicht Veranderen In Photoshop
Een Gezicht Veranderen In Photoshop

Video: Een Gezicht Veranderen In Photoshop

Video: Een Gezicht Veranderen In Photoshop
Video: photoshop face swap fast 2024, Maart
Anonim

Adobe Photoshop geeft je bijna onbeperkte beeldbewerkingsopties. Elke foto kan onherkenbaar worden veranderd, waardoor een gewoon persoon verandert in een buitenaards wezen of een fantastisch wezen, zoals een sfinx en een centaur.

Een gezicht veranderen in Photoshop
Een gezicht veranderen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de snapshot en dupliceer deze met Ctrl + J. Het is beter om alle wijzigingen op een nieuwe laag aan te brengen om de hoofdafbeelding niet te bederven

Stap 2

Verwijder indien nodig huidonvolkomenheden. Druk op Q op uw toetsenbord om de modus voor het snel bewerken van maskers te openen. Stel op de werkbalk de standaardkleuren in (voorkant - zwart, achtergrond - wit) en begin met het penseel ("Brush") om over het gezicht en de hals te schilderen. Als je over het teveel schildert, verander dan de voorgrondkleur in wit en schilder over dat gebied.

Stap 3

Druk nogmaals op Q om terug te keren naar de normale modus. Gebruik de combinatie Ctrl + J om de selectie naar een nieuwe laag te kopiëren. Selecteer in het menu Filter ("Filter") Gaussiaans vervagen ("Gaussiaans vervagen") en selecteer een dergelijke waarde voor de straal, zodat huidonvolkomenheden niet meer opvallen. Onthoud dit nummer en klik op Annuleren, d.w.z. pas geen filter toe.

Stap 4

Selecteer in hetzelfde menu in de groep Overig High Pass ("Kleurcontrast") en stel de waarde in van de straal die u zich in de vorige stap herinnerde - in dit voorbeeld 3, 3. Toepassen op de laag Gaussiaans vervagen met een straal gelijk aan 1/3 van de High Pass-straalwaarde: in dit geval 3, 3/3 = 1, 1. Druk op Ctrl + I om de selectie om te keren, stel de overvloeimodus in op Lineair licht en de dekking op 50%.

Stap 5

Houd alt="Afbeelding" ingedrukt en klik in het deelvenster Lagen op de knop Laagmasker toevoegen. Kies een witte borstel en verf over de huid van het gezicht en de hals, zorg ervoor dat je de ogen, lippen en wenkbrauwen niet bezeert. Voeg de lagen samen met de combinatie Ctrl + E.

Stap 6

Nu moet je je gelaatstrekken veranderen. Hiervoor heeft Photoshop een krachtig hulpmiddel - het filter Uitvloeien ("Plastic"). In feite is het een zelfstandige editor met een eigen werkbalk. Gebruik het zoomgereedschap ("Vergrootglas") om de afbeelding te vergroten. Het handje wordt gebruikt om de afbeelding te verplaatsen.

Stap 7

Selecteer de Push Left Tool op de werkbalk. Als u deze tool in het rechterdeel van de afbeelding van onder naar boven sleept, neemt de grootte van het verwerkte fragment af, van boven naar beneden - neemt toe. Aan de linkerkant van de figuur daarentegen neemt het detail van de afbeelding toe van onder naar boven en neemt het van boven naar beneden af.

Stap 8

Pas aan de rechterkant de gereedschapsparameters aan. Stel de Borsteldichtheid en Borsteldruk niet te hoog in, zodat de vervorming soepel en natuurlijk is. Wijzig de grootte van het penseel indien nodig. Behandel het ovaal van het gezicht, de vorm van de neus, ogen en mond zoals je wilt. Klik op OK om uw wijzigingen te bevestigen.

Stap 9

Kopieer opnieuw de gewijzigde afbeelding naar een nieuwe laag en klik op de knop Nieuwe opvullaag maken in het lagenpalet. Selecteer in het contextmenu de optie Tint / Verzadiging en, verander de helderheid en verzadiging, vul de afbeelding met een nieuwe kleur. Druk op Ctrl + E om de lagen samen te voegen.

Stap 10

Selecteer in de snelle maskermodus de lippen in de afbeelding, druk op Ctrl + I om de selectie om te keren en op Ctrl + J om het fragment maar een nieuwe laag te kopiëren. Kies in het menu Afbeelding de opdracht Aanpassingen, vervolgens Tint / Verzadiging en verander de kleur van de lippen.

Stap 11

Kopieer met behulp van snelle maskerbewerking ook de iris van de ogen naar een nieuwe laag. Gebruik in het menu Aanpassingen de opdrachten Helderheid / Contrast en Kleur / Balans om de kleur van de ogen te wijzigen en ze helderder te maken.

Aanbevolen: