Hoe Het Spel Te Starten Als Een Sleutel Nodig Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Te Starten Als Een Sleutel Nodig Is?
Hoe Het Spel Te Starten Als Een Sleutel Nodig Is?

Video: Hoe Het Spel Te Starten Als Een Sleutel Nodig Is?

Video: Hoe Het Spel Te Starten Als Een Sleutel Nodig Is?
Video: 5 THINGS I WISH I KNEW When I Started Calisthenics 2024, April
Anonim

De meeste computerspellen vragen om een sleutel om te kunnen blijven werken. Dit houdt verband met de bescherming van gelicentieerde software en is een verplicht onderdeel van de installatie en lancering van het spel.

Hoe het spel te starten als een sleutel nodig is?
Hoe het spel te starten als een sleutel nodig is?

instructies:

Stap 1

Plaats de game-cd in het station van uw computer en voer het installatieprogramma uit. Installeer het op uw computer. Als in een van de fasen van dit proces een venster verschijnt voor het invoeren van de schijfsleutel, zoek dan de licentiecode op de verpakking of op het medium zelf en voltooi de installatie.

Stap 2

Als je bij het starten van het spel een licentiecode en een activeringsnummer moet invoeren, gebruik dan een internetverbinding of telefoon (elke methode die door de ontwikkelaar in het menu is gespecificeerd, is voldoende). Zoek de licentiecode van het programma, voer deze in het juiste venster van het activeringsprogramma in, wacht tot de activeringscode is gegenereerd, voltooi het proces en start het spel.

Stap 3

Als de schijf, de verpakking, de documentatie en de inhoud geen licentiecode bevatten, breng deze dan terug naar het verkooppunt. Als u merkt dat de licentie vervalst is, moet u de schijf ook terugsturen naar de winkel, aangezien het gebruik ervan illegaal is. De volgende keer dat je een game-cd koopt, let dan goed op de verpakking, deze moet de benodigde holografische stickers bevatten en alle namen moeten in de juiste volgorde staan.

Stap 4

Koop geen schijven met grammaticale of interpunctiefouten in de titel of beschrijving. De gelicentieerde schijf met de game moet informatie bevatten over de ontwikkelaar en het bedrijf dat deze game legaal in uw land verkoopt. Let op de plasticfolie - deze mag geen naden rond de omtrek of ergens anders bevatten.

Stap 5

Koop geen schijven op de markt of in dubieuze winkels, het is het beste om de voorkeur te geven aan gespecialiseerde verkooppunten of een gevestigde online winkel met gelicentieerde spellen. Let ook op de service Steam, ontworpen om gamelicenties te kopen.

Aanbevolen: