Hoe Maak Je Een Zegel?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Zegel?
Hoe Maak Je Een Zegel?

Video: Hoe Maak Je Een Zegel?

Video: Hoe Maak Je Een Zegel?
Video: Hoe gebruik je wax u0026 seal stamps? 2024, April
Anonim

De meesten van ons hebben Microsoft Office op onze computer. Maar we vermoeden niet eens welke mogelijkheden er schuil gaan in simpele programma's als Microsoft Word of Microsoft Excel. Met Word kun je bijvoorbeeld een ronde stempel maken.

Het proces van het maken van een afdruk in Word is erg leuk
Het proces van het maken van een afdruk in Word is erg leuk

instructies:

Stap 1

Dus om een afdruk te maken in Word 2007, selecteer eerst het tabblad Invoegen => Vormen => Basisvormen => Ring in het hoofdmenu. De ring wordt gepresenteerd in de vorm van een symbool bestaande uit een ring, waarbinnen zich een kleinere ring bevindt. Uw cursor verandert in een kruis. Leg het op een vel en maak een vorm met de diameter die je nodig hebt. De binnenring kan onafhankelijk van de buitenring worden aangepast door de gele vlag met de cursor te slepen. Als je eerdere versies van Word hebt, open dan het deelvenster Tekenen => AutoVormen => Basisvormen. De volgende stappen zullen vergelijkbaar zijn.

Stap 2

Om in de afdichtring te schrijven, kies Invoegen => WordArt. Kies elke gewenste stijl, schrijf uw tekst. Als de tekst kort is, schrijf deze dan meerdere keren op. Zet sterretjes tussen woorden. Je krijgt dan gewone horizontale tekst. Om het langs de omtrek van de ring te schrijven, selecteert u in het tabblad in het hoofdmenu "Formaat" (dubbelklik op de vorm met de linkermuisknop) "Vorm wijzigen" en selecteert u een cirkel.

Stap 3

U kunt de kleur van de tekst op dezelfde plaats instellen in het tabblad "Opmaak" door naar "Vormomtrek" en "Vormvulling" te gaan. U kunt de tekst wijzigen door op de knop "Tekst wijzigen" in het tabblad "Opmaak" te klikken. Verklein de tekst in de cirkel naar de grootte van de ring. Klik met de rechtermuisknop op de tekst, selecteer WordArt opmaken en selecteer op het tabblad Positie Positie voor tekst

Stap 4

Het blijft om de hoofdtekst van de afdruk te maken. Selecteer Invoegen => Tekst, en met een kruis dat verschijnt, selecteer het vierkante veld, voer alles in wat nodig is. Om de omtrek van een vierkant te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op het vierkant met het bijschrift en verwijdert u de omtrek en opvulling.

Stap 5

Combineer alle drie de objecten (AutoVorm, WordArt en Tekstvak) door er één tegelijk te selecteren en de Enter-toets ingedrukt te houden. Klik met de rechtermuisknop om Groep => Groep te selecteren. Als u iets moet aanpassen, degroepeert u eerst de objecten.

Aanbevolen: