Hoe Alle Informatie Op Een Computer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Alle Informatie Op Een Computer Te Verwijderen
Hoe Alle Informatie Op Een Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Alle Informatie Op Een Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Alle Informatie Op Een Computer Te Verwijderen
Video: Ransomware verwijderen en bestanden 100% ontsleutelen [ALLES IN EEN] 2024, April
Anonim

In uitzonderlijke gevallen moet u mogelijk alle informatie op uw computer verwijderen. Houd er rekening mee dat u na de vernietiging van alle bestanden de pc niet meer kunt inschakelen, omdat het besturingssysteem zelf wordt verwijderd. Met dit in gedachten mogen systeembestanden niet worden verwijderd.

Hoe alle informatie te verwijderen
Hoe alle informatie te verwijderen

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Afzonderlijke bestanden verwijderen. Laten we klein beginnen. Wanneer u van plan bent informatie van uw computer te verwijderen, moet u de locatie ervan vinden. Nadat u de map met de benodigde gegevens hebt gevonden, moet u deze verwijderen door er met de rechtermuisknop op te klikken en op de optie "Verwijderen" te klikken. Na bevestiging van de operatie wordt de informatie vernietigd. Je hoeft alleen maar de prullenbak te legen om de sporen van zijn aanwezigheid te verbergen. Als u alle bestanden en documenten op uw computer moet verwijderen, kunt u dit op een iets andere manier doen.

Stap 2

Verwijdert alle bestanden behalve systeemdocumenten. Open de map "Deze computer" en ga naar het gedeelte "C"-schijf (meestal is het systeem erop geïnstalleerd en worden verschillende gegevens opgeslagen). Verwijder alle mappen in deze sectie behalve de Windows-map. Om dit te doen, moet u de benodigde mappen selecteren en deze verwijderen door op de knop "Verwijderen" te klikken. Vergeet niet de prullenbak te legen na het verwijderen. Om documenten op andere schijven te verwijderen, formatteert u ze volledig in de langzame modus.

Stap 3

Als u alle informatie die op de harde schijf is opgeslagen volledig wilt verwijderen, moet u alle partities formatteren. Merk op dat door deze bewerking uit te voeren, u systeembestanden vernietigt. Als je hier niet door geïntimideerd bent, volg dan deze stappen. Begin eerst met het formatteren van die schijven waarop geen besturingssysteem is geïnstalleerd. Dit gaat heel eenvoudig: op het schijfpictogram wordt de rechtermuisknop ingedrukt, waarna de parameter "Formatteren" wordt geselecteerd. Pas nadat u alle schijven hebt geformatteerd, behalve de systeemschijf, kunt u beginnen met het formatteren van de OS-partitie.

Aanbevolen: