De HP Scannersoftware Installeren Install

Inhoudsopgave:

De HP Scannersoftware Installeren Install
De HP Scannersoftware Installeren Install

Video: De HP Scannersoftware Installeren Install

Video: De HP Scannersoftware Installeren Install
Video: How to Install HP Scanning Software : Tech Vice 2024, April
Anonim

Een groot aantal scanners die in de kantoor- en thuisomgeving worden gebruikt, zijn van Hewlett-Packard, zowel standalone scanners als multifunctionele combomachines. Voor de normale werking van een van hen moet u een speciaal programma installeren - een stuurprogramma. Naast haar bevat de propriëtaire softwaresuite ook aanvullende toepassingen voor het scannen en vervolgens verwerken van documenten.

De HP scannersoftware installeren install
De HP scannersoftware installeren install

instructies:

Stap 1

Als u een standaardscanner in een winkel hebt gekocht, moet de doos een optische schijf bevatten met alle benodigde software - firmware. Installeer het in de reader van uw computer en wacht tot er een dialoogvenster op het scherm verschijnt met de vraag of u het autorun-programma wilt laten draaien. Beantwoord deze vraag bevestigend en het schijfmenu verschijnt op het scherm - afhankelijk van het apparaatmodel zal het aantal punten en hun bewoording verschillen.

Stap 2

Selecteer het installatie-item van het stuurprogramma. In dit geval moet de scanner worden losgekoppeld van de computer. Als dit niet het geval is, ontvangt u een overeenkomstige prompt van het installatieprogramma - volg het verzoek en volg de verdere instructies van de installatiewizard. Aan het einde van het proces wordt niet alleen het stuurprogramma geïnstalleerd, maar ook verschillende extra programma's, die toegankelijk zijn via snelkoppelingen op het bureaublad of vanuit de HP-map in het gedeelte Alle programma's van het hoofdmenu van het besturingssysteem.

Stap 3

Als om wat voor reden dan ook de optische schijf met de software niet tot uw beschikking staat, is de eenvoudigste manier om de benodigde bestanden via internet te downloaden. Op internet kunt u de benodigde programma's vinden op verschillende webbronnen, maar het is beter om de officiële website van Hewlett-Packard te gebruiken - dit garandeert grotendeels tegen het verschijnen van virussen en andere schadelijke programma's op uw computer. Hieronder vindt u een directe link naar de pagina "Drivers en gratis software" van de HP-server - download deze in de browser en typ op de pagina die wordt geopend de naam van het apparaat in het veld onder het opschrift "Voer de productnaam in of zijn nummer".

Stap 4

Als u na het klikken op de knop "Zoeken starten" geen lijst met links ontvangt, klikt u op de gemarkeerde tekst "zoeken op de HP website" in de voorlaatste regel. De resultaten worden in dit geval in het Engels weergegeven - kies degene die eindigt met de woorden software / driver. Op de informatiepagina wordt de vereiste knop met het label "Download" op de allereerste regel geplaatst - download en voer de installatiewizard uit.

Aanbevolen: