Hoe Vob-formaat Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Vob-formaat Te Openen
Hoe Vob-formaat Te Openen

Video: Hoe Vob-formaat Te Openen

Video: Hoe Vob-formaat Te Openen
Video: How to Play VOB Files on Windows 10 with Free VOB File Player 2024, April
Anonim

Bestanden met het vob-formaat zijn vaker video van een dvd-schijf, die is opgeslagen in de map VIDEO_TS. Video van dit formaat kan worden bekeken met behulp van speciale programma's die de functie hebben om dvd-bestanden te bekijken.

Hoe vob-formaat te openen
Hoe vob-formaat te openen

Noodzakelijk

  • PC met dvd-speler geïnstalleerd
  • VOB-videobestand

instructies:

Stap 1

Als je vaak te maken hebt met vob-videobestanden of andere met onbekende extensies, gebruik dan het programma KMPlayer. Deze speler kan bijna alle audio- en videobestanden afspelen, omdat het heeft veel ingebouwde codecs. Naast zijn veelzijdigheid en vrijheid heeft het nog vele andere handige functies. Deze speler is in staat om het beeld uit te rekken zonder veel verlies voor de kwaliteit van het beeld, ondertitels uit te zetten als ze het kijken belemmeren, en, indien nodig, kan het worden geminimaliseerd tot tray.

Stap 2

Een ander dvd-kijkprogramma dat kan concurreren met KMPlayer is de populaire CyberLink Power-dvd. Zorg ervoor dat u dit programma gebruikt als u regelmatig video's op dvd-schijven moet bekijken en niet alleen naar afzonderlijke bestanden die op internet zijn gevonden. CyberLink Power DVD heeft alle standaardfuncties van een moderne dvd-speler, maar heeft een duidelijk nadeel: het programma is niet gratis.

Stap 3

Als je graag met video experimenteert, kies dan voor de BlazeDVD-speler. Met dit programma kun je geluid in verschillende formaten weergeven, verschillende effecten toepassen op audio en video, zoals surround sound, anti-aliasing, decodering. Het programma ondersteunt veel bekende formaten en het is onwaarschijnlijk dat u teleurgesteld zult zijn.

Stap 4

Er zijn ook minder bekende spelers die dergelijke taken net zo goed aankunnen. Een van die programma's is GOM Player. Je kunt het veilig gebruiken als je afwisseling wilt - het programma heeft een originele interface, ingebouwde codecs en is helemaal gratis. Van de extra functies moet u letten op de mogelijkheid om het effect van vierkanten te corrigeren, beschadigde videobestanden af te spelen en de computer automatisch uit te schakelen aan het einde van het afspelen.

Aanbevolen: