Hoe Vob . Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Vob . Te Bekijken
Hoe Vob . Te Bekijken

Video: Hoe Vob . Te Bekijken

Video: Hoe Vob . Te Bekijken
Video: How to Play VOB Files on Windows 10 with Free VOB File Player 2024, April
Anonim

Tot op heden zijn er enorm veel films uitgebracht. En ze verschillen niet alleen van elkaar in genre, duur en enscenering, maar ook in het opnameformaat, bijvoorbeeld de aanwezigheid van vob-bestanden, wat vaak problemen oplevert bij het bekijken van films.

Hoe vob. te bekijken
Hoe vob. te bekijken

Noodzakelijk

  • - personal computer met toegang tot het wereldwijde netwerk;
  • - Dvd-speler.

instructies:

Stap 1

Als het Windows-besturingssysteem op uw pc is geïnstalleerd, download dan Media Player Classic (MPC) of VideoLAN VLC-mediaspeler of Microsoft Windows Media Player op internet. Installeer het gedownloade programma en start de dvd: het programma opent automatisch alles.

Stap 2

Op voorwaarde dat de computer Linux gebruikt, downloadt u het VideoLAN VLC-mediaspelerprogramma op het wereldwijde netwerk en installeert u het op de pc. Met behulp van deze software kan zonder problemen een op dvd opgenomen film met vob-bestanden worden afgespeeld.

Stap 3

Als uw pc een Mac OS heeft, zoek dan Apple dvd-speler of VideoLAN VLC-mediaspeler of Roxio Popcorn 4 op internet en download een dergelijk programma naar uw computer. Installeer het. Dit speciale programma opent automatisch de lopende dvd-film.

Stap 4

Plaats de dvd in de uitschuiflade van de dvd-speler en start deze. Het afspelen van films zal geen problemen veroorzaken.

Stap 5

Als je een defect vob-bestand met lengteproblemen tegenkomt, download dan het mkvmerge-programma en de nieuwste versie van Haali mediasplitter op internet (deze software wordt vaak Matroska mediasplitter genoemd). Installeer de gedownloade programma's zonder de instellingen te wijzigen. Zorg er dan voor dat u uw pc opnieuw opstart. De nieuwste versie van Matroska mediasplitter pikt geen wob-bestanden op. Het zal het bericht weergeven: "mpeg_ps_reader: Kon bestand niet openen". Laad dus alle vob-bestanden van één film in DGIndex (begin met het eerste bestand, nul, bijvoorbeeld VTS_01_0. VOB, niet aanraken). Klik vervolgens op Video, vervolgens op Veldbewerking en vervolgens op Pulldown-vlaggen honoreren en klik op Bestand - Project opslaan en Demux-video. Geef het bestand een willekeurige naam, bijvoorbeeld 333. En pas nadat het woord Finish verschijnt, kijk naar het item op de regel Videotype. Het moet PAL of NTSC aangeven. Anders moet de video opnieuw worden gecodeerd in het avi XViD-formaat.

Aanbevolen: