Een Quotum Instellen?

Inhoudsopgave:

Een Quotum Instellen?
Een Quotum Instellen?

Video: Een Quotum Instellen?

Video: Een Quotum Instellen?
Video: Quota's | Linux 2024, April
Anonim

Gebruikers van software voor boekhouding en belastingadministratie "1C" in het werkproces worden geconfronteerd met de imperfectie van het transactiemechanisme. Zo'n programma duurt lang om te begrijpen bij het downloaden van grote rapporten. Om te voorkomen dat gebruikersprocessen worden vertraagd, kunt u quota instellen voor het gebruik van processortijd.

Een quotum instellen?
Een quotum instellen?

instructies:

Stap 1

Quota van processen bij het werken met "1C" via de gratis Thread Master zullen diegenen helpen die niet de mogelijkheid hebben om de hardwareconfiguratie bij te werken en nieuwe programma's te kopen. Als u alle parameters correct kiest, kunt u het aantal gelijktijdige sessies verhogen en bronnen eerlijker verdelen tussen verschillende programma's en gebruikers die zijn verbonden met Windows 2000 Server.

Stap 2

Ga naar de site van de ontwikkelaar https://threadmaster.tripod.com en download de distributiekit voor hulpprogramma's.

Stap 3

Voer het batchbestand Install.cmd uit. Tijdens het uitpakken van het archief verschijnt de programmamap in de System32-systeemmap en worden registersleutels gemaakt. Wanneer de installatie is voltooid, wordt de ThreadMast.exe-service gestart. U hoeft uw computer niet opnieuw op te starten.

Stap 4

Dit programma heeft geen GUI-interface, dus u moet het configureren door de registersleutels in de tak HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Services / ThreadMaster te wijzigen.

Stap 5

Om het tijdsinterval in te stellen waarvoor het programma de processorbelasting zal analyseren, opent u in deze tak Parameters / CPUThresholdPct. De waarde moet tussen 10-100 (seconden) liggen.

Stap 6

Het starten van een toepassing of een batchbestand dat wordt uitgevoerd om een afname van het laadpercentage te forceren, kan worden geregistreerd in de sleutel van de opgegeven tak Parameters / ThreadOverloadActionStart. En om de geforceerde verlaging van het percentage CPU-gebruik te verwijderen, corrigeert u de variabelen in de toets Parameters / ThreadOverloadActionStop.

Stap 7

Om de maximale waarde van het laadpercentage te registreren wanneer een specifiek programma wordt uitgevoerd, maakt u een nieuwe sleutel met de naam van het proces in HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Services / ThreadMaster / Parameters / Applications. In het geval van 1C kan dit proces 1cv8.exe zijn. Stel in deze toets de parameter in die het maximale percentage van de processorbelasting aangeeft, van 1 tot 100.

Stap 8

Voor processen waarvoor geen quota gelden, maakt u extra registersleutels in de hoofdthreadmaster "Parameters / Exceptions". De naam van de sleutel die op deze locatie is gemaakt, is de naam van het proces dat moet worden uitgesloten.

Aanbevolen: