Saldo Opwaarderen In Skype

Inhoudsopgave:

Saldo Opwaarderen In Skype
Saldo Opwaarderen In Skype

Video: Saldo Opwaarderen In Skype

Video: Saldo Opwaarderen In Skype
Video: Skype Tutorial: How to Buy Skype Credit 2024, April
Anonim

Skype is een dienst die abonnees voorziet van communicatiediensten via internet. Met het programma kun je gratis communiceren met andere Skype-gebruikers. Om echter naar een vaste telefoon te bellen of een bericht naar een mobiele telefoon te sturen, moet u uw account opwaarderen.

Saldo opwaarderen in Skype
Saldo opwaarderen in Skype

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste, maar niet erg winstgevende manier is om contant geld aan te vullen via een betaalautomaat. Zoek een terminal die deze dienst ondersteunt, selecteer daarin een Skype-ontvanger en volg de instructies op het scherm. De terminalcommissie is meestal 2-4%.

Stap 2

Het is veel handiger om uw rekening aan te vullen via elektronische betalingssystemen. De meest voorkomende zijn Yandex. Money en WebMoney. Daarnaast zijn er ook diensten moneybookers.com, paybycash.com. Bij het aanvullen van uw saldo met behulp van deze diensten, wordt u een kleine commissie in rekening gebracht voor het gebruik van het systeem (0,8-1%).

Stap 3

Om geld op uw account te storten met Yandex. Money en WebMoney, u moet een portemonnee maken op de officiële sites van deze elektronische banken (yandex.ru - tabblad "money", webmoney.com). Het is ook volledig gratis, snel en intuïtief. Vervolgens moet u uw portemonnee-account aanvullen. Dat kan bij een bank, in een betaalautomaat, via internetdiensten, maar ook door speciale kaarten aan te schaffen. Maar houd er rekening mee dat voor het bijschrijven van geld op een elektronische rekening, de meeste banken en diensten een commissie van 1-3% in rekening brengen. Als u al een elektronische portemonnee heeft die geld bevat, wordt u alleen een commissie van het betalingssysteem in rekening gebracht voor het aanvullen van uw saldo in Skype (in WebMoney is dit 0,8%). Om geld over te schrijven naar uw Skype-account, selecteert u Skype in de lijst met betalingsdiensten en voert u het vereiste bedrag in. Het geld komt over ongeveer 5 minuten aan.

Stap 4

Skype-diensten kunnen ook worden betaald met een Visa of Mastercard. Ga hiervoor naar het tabblad "account" in Skype, klik op "opwaarderen" en selecteer de betaalmethode "creditcard". Vervolgens wordt u gevraagd om uw rekeningnummer en het bedrag dat u wilt storten op te geven. Geld is meestal binnen een half uur binnen.

Stap 5

Een andere optie is het gebruik van sms-betaling. Dit kan via gespecialiseerde sites, bijvoorbeeld https://www.skypilka.ru/, https://skypecashin.ru, https://plati.ru. In dit geval wordt het geld van uw mobiele telefoonrekening afgeschreven. Het bedrag wordt bijgeschreven op het Skype-account minus de sitecommissie. U ziet alle nummers tijdens het afrekenproces en kunt de bewerking annuleren als u ze onrendabel acht.

Aanbevolen: