Foto's Maken In Skype

Inhoudsopgave:

Foto's Maken In Skype
Foto's Maken In Skype

Video: Foto's Maken In Skype

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Skype Instructie Filmpje - Tutorial - Skypen voor ouderen 2023, Februari
Anonim

Skype is een programma waarmee u via internet met vrienden en familie kunt praten, videogesprekken kunt voeren, melodieën en foto's kunt verzenden. En om communicatie nog leuker te maken, kun je de fotografiefunctie gebruiken.

Foto's maken in Skype
Foto's maken in Skype

Het is nodig

  • - Skype-programma;
  • -Webcam.

instructies:

Stap 1

Om een ​​foto van uzelf of uw gesprekspartner te maken, installeert u een speciaal apparaat, een webcam genaamd, op uw computer. Je kunt het in elke digitale winkel kopen. De helderheid en helderheid van de resulterende foto hangt rechtstreeks af van de kwaliteit van de gebruikte webcam. Gebruik bij de installatie de stuurprogramma's die in de kit zitten.

Stap 2

Meld u aan bij Skype en controleer of de camera werkt. Ga hiervoor naar "Extra" en selecteer "Instellingen". Vink het vakje aan naast Skype-video inschakelen in het submenu Video-instellingen. Daarna ziet u uw afbeelding in de rechterbovenhoek van de monitor.

Stap 3

Om een ​​zelfportret te maken, ga je naar Video-instellingen, klik je op de knop Video bevriezen, geef je je gezicht een vrolijke uitdrukking en klik je op Snapshot maken. Selecteer daarna het gebied van de foto dat u nodig hebt door het kader langs de afbeelding uit te rekken. En klik op "Save Freeze Frame". Maak in de geopende afbeeldingenbibliotheek van het resulterende frame uw avatar of klik op "Annuleren".

Stap 4

Er is een eenvoudigere manier om uw eigen Skype-foto te maken. Als u een knop voor het maken van een foto op uw webcam heeft, drukt u deze gewoon in wanneer uw afbeelding op het beeldscherm verschijnt. Zelfportret is klaar.

Stap 5

Bewerk de kwaliteit van je foto met de knop "Webcam-instellingen". Door erop te klikken stelt u de afbeelding in op de gewenste helderheid en contrast.

Stap 6

Om de gesprekspartner vast te leggen, klikt u met de rechtermuisknop op zijn afbeelding tijdens het videogesprek. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt de regel "Frame bevriezen". Daarna wordt de foto opgeslagen op de harde schijf van uw computer in de door u opgegeven map.

Stap 7

Deel de resulterende foto met de duzi. Klik in de linkerbenedenhoek op het opschrift "Delen" en selecteer de gewenste persoon.

Populair per onderwerp