Hoe Het Saldo Op De Modem Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Op De Modem Te Controleren?
Hoe Het Saldo Op De Modem Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Op De Modem Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Op De Modem Te Controleren?
Video: De lampjes op je b-box 3V+ modem nakijken 2024, April
Anonim

Draadloze modems die via een USB-connector op een computer zijn aangesloten, bieden bijna overal waar signaalontvangst is toegang tot internet. En de speciale software die wordt gebruikt om de modem te installeren, helpt u bij het uitvoeren van een aantal noodzakelijke handelingen: stuur een sms-bericht, voer de juiste instellingen uit en controleer het saldo.

Hoe het saldo op de modem te controleren?
Hoe het saldo op de modem te controleren?

Het is nodig

  • - Persoonlijke computer;
  • - geïnstalleerde modem van een mobiele operator;
  • - Simkaart.

instructies:

Stap 1

Een draadloze 3G-modem is een uitstekende manier om verbinding te maken met internet. Met hem kun je communiceren op het netwerk, video's en muziek downloaden, e-mail verzenden. Al deze en andere mogelijkheden zijn alleen beschikbaar met een positief saldo. Als het saldo negatief is, wordt de levering van internetcommunicatiediensten opgeschort totdat de rekening is aangevuld.

Stap 2

Om niet in een onaangename situatie te komen wanneer u dringend online moet, maar door gebrek aan geld is dit onmogelijk, probeer het saldo van uw modem te controleren. Bovendien is het helemaal niet moeilijk.

Stap 3

Om dit te doen, moet u de modem aansluiten op een computer of laptop en vervolgens het programma op de gebruikelijke manier uitvoeren. Klik hiervoor op de modemsnelkoppeling op het bureaublad. Wanneer het programma is geïnstalleerd, wordt het standaard automatisch gemaakt.

Stap 4

In dit geval maakt het niet uit of u wel of niet verbonden bent met internet. U zult nog steeds de accountstatus van het modem te weten komen. Om dit te doen, selecteert u en drukt u op de speciale knop "Balans" op de werkbalk van het werkvenster van de modem. Afhankelijk van het modemmodel kan het rekeningsaldo direct verschijnen (zonder extra handelingen uit te voeren) of moet u de betreffende vraag invullen.

Stap 5

Op sommige Megafon-modems kunt u het verzenden van een speciaal USSD-commando gebruiken om de beschikbaarheid van geld op de rekening te controleren. Zoek het in een speciaal uitklapvenster (* 100 #) en klik op de knop "Verzoek". Op modems van andere mobiele operators, bijvoorbeeld Beeline, MTS, wordt het saldo op een vergelijkbare manier gespecificeerd.

Stap 6

Om het saldo op de simkaart van uw modem te weten te komen, kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van de operator van het mobiele netwerk dat u gebruikt.

Stap 7

Of ga naar uw persoonlijke account op de officiële website van uw operator, waar u alle informatie over uw nummer kunt vinden, inclusief het saldo.

Aanbevolen: