Hoe Het Saldo Op De Tablet Te Controleren?

Hoe Het Saldo Op De Tablet Te Controleren?
Hoe Het Saldo Op De Tablet Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Op De Tablet Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Op De Tablet Te Controleren?
Video: Hoe u het niet controleren van krediet of ongeldige MMI-code op Android kunt overwinnen 2024, Mei
Anonim

Wanneer u 3G- of 4G-modems op de tablet gebruikt om toegang te krijgen tot internet, moet u vaak het saldo controleren. Zeker als je gebruik maakt van een pay-by-traffic tarief. Er zijn verschillende manieren om uw beschikbare saldo te controleren.

Hoe het saldo op de tablet te controleren?
Hoe het saldo op de tablet te controleren?

Aangezien 3G-internetdiensten worden geleverd door mobiele operators, moet de saldocontrole worden uitgevoerd met de middelen die zij aanbieden. Een van de gemakkelijkste manieren is om een persoonlijk account op de website van de operator te gebruiken. Om toegang te krijgen, moet u het nummer van de in de tablet geïnstalleerde simkaart invoeren. Wanneer je Megafon gebruikt, ga je gewoon met een tablet naar de website en wordt het saldo bovenaan het scherm weergegeven.

Een andere veelgebruikte manier is het gebruik van speciale widget-applicaties zoals piBalance, die kunnen worden gedownload van de Play Market of een andere bron. Dit programma toont zelf de balans voor de gewenste operator op het scherm van het apparaat. Het gebruik van dergelijke widgets is erg handig omdat er geen extra stappen voor nodig zijn. Sommige programma's werken echter mogelijk niet met sommige operators, meestal treden er problemen op met Beeline.

Elke operator heeft ook een service waarmee u het saldo op simkaarten van familieleden en vrienden kunt achterhalen. Voor Megafon en Beeline heet het bijvoorbeeld "Balance of Close", en voor MTS - "Balance of a Friend". Het kan worden gekoppeld aan uw mobiele telefoonnummer en van daaruit kunt u het saldo op de simkaart van de tablet achterhalen.

Als geen van deze methoden beschikbaar is, kunt u eenvoudig de simkaart uit de tabletmodem verwijderen en in uw mobiele telefoon plaatsen, en vervolgens een USSD-verzoek verzenden om de beschikbare middelen te controleren. Voor MTS en Megafon kan USSD worden verzonden door * 100 # te kiezen en voor Beeline * 102 #. Daarna wordt er een sms-bericht met het saldo naar de telefoon gestuurd. De simkaart kan dan weer terug in de tablet.

Aanbevolen: