Hoe Versier Je Je XP

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Je XP
Hoe Versier Je Je XP

Video: Hoe Versier Je Je XP

Video: Hoe Versier Je Je XP
Video: Hoe versier je je kamer? 2024, Oktober
Anonim

Het uiterlijk van het besturingssysteem Windows XP is niet erg geavanceerd. Na verloop van tijd zullen veel gebruikers nadenken over hoe dit kan worden gewijzigd. Er zijn veel verschillende opties voor het inrichten van Windows XP.

Hoe versier je je XP
Hoe versier je je XP

instructies:

Stap 1

Een van de meest populaire manieren waarop bijna elke gebruiker het uiterlijk van het besturingssysteem verandert, is door een nieuwe bureaubladachtergrond of wallpaper in te stellen. Om dit te bereiken, zoekt u de gewenste afbeelding op de harde schijf van uw computer, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Instellen als bureaubladachtergrond".

Stap 2

U kunt de achtergrond ook op de volgende manier wijzigen: klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Eigenschappen", open vervolgens het tabblad "Desktop". Kies de gewenste afbeelding uit de lijst "Wallpaper". Als u uw eigen wilt gebruiken, klikt u op de knop Bladeren en geeft u deze op. Klik op OK om de wijzigingen te bevestigen.

Stap 3

Iconen zijn een andere populaire decoratie. Ze kunnen worden gebruikt als afbeelding voor het pictogram Deze computer, de prullenbak of zowat elke map. Download een of meer van uw favoriete pictogrammensets van internet. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Beeldschermeigenschappen" -> "Bureaublad" -> "Bureaublad aanpassen". Selecteer het gewenste element en klik op "Change Icon". Geef een van de gedownloade pictogrambestanden op. Om het mappictogram te wijzigen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Eigenschappen -> Instellingen -> Pictogram wijzigen.

Stap 4

Het is ook mogelijk om het uiterlijk van Windows XP te verfraaien door de cursors te wijzigen, bijvoorbeeld de standaardpijl of "zandloper" die tijdens het wachten verschijnt. Download een of meer sets cursors van internet. Kopieer ze vervolgens naar de map C:\WINDOWS\Cursors. Selecteer vervolgens "Start" -> "Configuratiescherm" -> "Muis". Klik op het tabblad Aanwijzers. U kunt ook voor elke standaardcursor op de knop "Bladeren" klikken en een nieuwe afbeelding opgeven uit de geladen afbeeldingen.

Stap 5

De belangrijkste veranderingen in het uiterlijk van Windows XP kunnen worden bereikt door een nieuwe skin te installeren. Download een of meer van internet. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer Eigenschappen. Open het tabblad Thema's en klik op de knop Bladeren. Geef het gedownloade bestand op met de extensie.theme en klik vervolgens op OK om de wijzigingen op te slaan.

Aanbevolen: