Hoe Panda Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Panda Te Activeren
Hoe Panda Te Activeren

Video: Hoe Panda Te Activeren

Video: Hoe Panda Te Activeren
Video: How to activate Panda Antivirus Pro full versions 2024, Mei
Anonim

De antivirussleutel is vereist om de aankoop te bevestigen. Activering maakt het mogelijk om de antivirus up-to-date te houden: download programma-updates, antivirusdatabases, ontvang antwoorden van technische ondersteuning.

Hoe Panda te activeren
Hoe Panda te activeren

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - Panda-antivirus.

instructies:

Stap 1

Download en installeer het Panda Antivirus-programma op uw computer door de link te volgen https://shop.pandasecurity.com/cgi-bin/pp/reg=UA/ml=RU?track=73673&actp=1 en selecteer het gewenste product. Installeer vervolgens het programma. U kunt Panda Antivirus op twee manieren activeren: selecteer het juiste item nadat u het programma hebt geïnstalleerd in het pop-upvenster, of ga naar het menu Help van het hoofdvenster van het programma en selecteer de productoptie Panda Antivirus activeren

Stap 2

Voer de vereiste gegevens in elk venster in en klik op Volgende totdat het proces is voltooid. Om te activeren, moet u de volgende informatie verstrekken: e-mailadres, activeringscode (u kunt deze vinden in de dvd-doos van het programma of op de cd-envelop als u het programma in een winkel hebt gekocht; als u het op internet, dan krijgt u de code per e-mail toegestuurd, soms komt de brief in de spamfolder terecht).

Stap 3

Vermeld zeker het klantnummer. Deze informatie wordt alleen ingevoerd als u al een geregistreerde Panda-klant bent. Dit wordt gebruikt om de licentie te verlengen. Bij de laatste stap van de wizard wordt u aangeboden om u te registreren voor de volgende voordelen: de mogelijkheid om de nieuwste versies van de antivirus, how-to's en tutorials te downloaden; toegang krijgen tot het klantengedeelte; kortingen op licentieverlengingen.

Stap 4

Activeer Panda antivirus handmatig als de activering niet start via het hoofdmenu van het programma. Ga naar de programmamap (Program Files / Panda Security / Panda Antivirus Pro 2011). Voer vervolgens het PSROL.exe-bestand uit (Product Activation Assistant; 630 KB), klik in het geopende venster op Volgende, voer het e-mailadres en de clientcode in, wacht op de verbinding met de activeringsserver, klik op de link Klik hier om op te slaan uw klantgegevens. Sla ze op in een tekstbestand en klik op Voltooien.

Aanbevolen: