Bill Gates: Computergenie

Bill Gates: Computergenie
Bill Gates: Computergenie

Video: Bill Gates: Computergenie

Video: Bill Gates: Computergenie
Video: Билл Гейтс хакида ма'лумот 2024, Mei
Anonim

Bill Gates is echt een van de beroemdste mensen ter wereld. Bovendien is hij volgens de Forbes-ranglijst ook de rijkste persoon. Waarom is hij zo beroemd en hoe is hij zo beroemd geworden?

Bill Gates: computergenie
Bill Gates: computergenie

Zoals Bill Gates zelf opmerkt, begon zijn weg naar rijkdom en roem op 13-jarige leeftijd, omdat hij toen serieus betrokken raakte bij programmeren. Daarvoor studeerde de jonge Bill af van een gemeentelijke basisschool en volgde hij lessen op een privéschool, waar zijn talent als programmeur werd ontdekt.

De volgende stap om de rijkste persoon ter wereld te worden, was studeren aan Harvard University. Al in het eerste studiejaar slaagde hij erin om de eerste programmeertaal voor minicomputers te schrijven en met succes te implementeren. Verder was het leven van Bill Gates nauw verbonden met Microsoft. Hier moet worden benadrukt dat hij het bedrijf lang daarvoor heeft opgericht, maar de ontwikkeling ervan stopte praktisch en vanaf het derde studiejaar aan de universiteit begon het zich in een versneld tempo te ontwikkelen dankzij veel nieuwe producten op het gebied van computer software. Deze nieuwigheden zijn natuurlijk door Bill zelf ontwikkeld.

De volgende fase is de ontwikkeling van niet alleen het bedrijf, maar ook het hele werkgebied van de toekomstige miljardair. Hiertoe opent Gates vele vestigingen in alle uithoeken van de wereld en volgt ze hun werk op via e-mail en dagelijkse rapporten. Het belangrijkste bij het beheer van dergelijke gevallen was efficiëntie en zorgvuldige selectie van personeel.

Bill Gates heeft altijd benadrukt dat hard werken de sleutel is tot een succesvol bedrijf. Alleen hard dagelijks werk, veel van onze eigen ontwikkelingen en de gave om de noodzaak van de ontwikkeling van dit specifieke werkterrein te voorzien, konden een gewone student een fortuin, roem en succes van een miljard dollar geven.

Gezien de huidige situatie liggen de bedrijfsinkomsten van Gates in de orde van $ 20 miljard per jaar. Natuurlijk zullen dergelijke winsten deze persoon lange tijd op de eerste positie in de beoordelingen van Forbes-magazines houden, zelfs als hij zich blijft bezighouden met liefdadigheidswerk en een aanzienlijk deel van zijn kapitaal weggeeft.