Een Machtiging Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Een Machtiging Wijzigen?
Een Machtiging Wijzigen?
Anonim

Systeemmachtigingen in Windows versie 7 hebben belangrijke wijzigingen ondergaan. Windows Secure Protection wordt gebruikt in plaats van Windows File Protection, dus zelfs beheerders hebben niet voldoende machtigingen om toegang te krijgen tot systeembestanden.

Een machtiging wijzigen?
Een machtiging wijzigen?

instructies:

Stap 1

Voor toegang tot systeembestanden in Windows 7 moeten de machtigingen voor TrustedInstaller.exe worden gewijzigd, dat gebruikmaakt van de Windows Modules Installer-service. Pogingen om systeembestanden of registersleutels te wijzigen, resulteren in de weergave van een toestemmingsbericht van TrustedInstaller.

Stap 2

Om deze positie te wijzigen en wijzigingen aan te brengen in de toegangsrechten voor systeembestanden, opent u het contextmenu van het vereiste bestand door met de rechtermuisknop te klikken, selecteert u het item "Eigenschappen" en selecteert u het tabblad "Beveiliging" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Gebruik de knop Geavanceerd in het gedeelte TrustedInstaller-groepsmachtigingen en selecteer Wijzigen in het volgende dialoogvenster.

Stap 3

Bevestig de geselecteerde actie door op OK te klikken en specificeer de beheerdersgroep in de regel "Eigenaar wijzigen in". Sla uw wijzigingen op door op OK te klikken en pas ze toe door nogmaals op OK te klikken in het systeemqueryvenster. Roep het contextmenu van het geselecteerde bestand opnieuw op door met de rechtermuisknop te klikken en gebruik opnieuw het tabblad "Beveiliging".

Stap 4

Klik op de knop Bewerken in het gedeelte Groepen en gebruikers en geef de groep Beheerders op in de map van het dialoogvenster dat wordt geopend. Schakel het selectievakje in de regel "Volledig beheer" in het gedeelte "Machtigingen voor de groep Administrators" in en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop "Toepassen" te klikken.

Stap 5

Om de oorspronkelijke machtigingen te herstellen, herhaalt u alle bovenstaande stappen en schakelt u het selectievakje Volledig beheer in het gedeelte Beheerdersgroepmachtigingen uit. Vink de selectievakjes in de regels "Lezen en uitvoeren" en "Lezen" aan en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Toepassen" te klikken.

Stap 6

Ga daarna naar het tabblad "Eigenaar" en selecteer de opdracht "Andere gebruikers of groepen". Afdrukken

NT SERVICE / TrustedInstaller

in het vak Namen invoeren en klik op de knop Namen controleren. Bevestig het herstellen van de systeembestandsrechten door op OK te klikken in het volgende dialoogvenster.

Aanbevolen: