De Begroetingstekst Wijzigen Change

Inhoudsopgave:

De Begroetingstekst Wijzigen Change
De Begroetingstekst Wijzigen Change

Video: De Begroetingstekst Wijzigen Change

Video: De Begroetingstekst Wijzigen Change
Video: Toetsenbordinstelling in WINDOWS 10 wijzigen | 👉 Azerty - Qwerty probleem (Oplossing!) 2024, April
Anonim

Na lange tijd het besturingssysteem te hebben gebruikt, beginnen de meeste gebruikers zich te vervelen met het standaard Windows-welkomstscherm. Indien gewenst, kan de begroetingstekst gemakkelijk in iets prettiger en origineler worden veranderd.

De begroetingstekst wijzigen change
De begroetingstekst wijzigen change

Noodzakelijk

computer, Resuorce Hacker-programma

instructies:

Stap 1

Om het welkomstscherm te wijzigen, hebt u het programma Resource Hacker nodig. Het dient om de Windows-systeembestanden te wijzigen. Het programma is gratis, je kunt het gemakkelijk vinden op internet. Installeer het programma op uw harde schijf en voer het uit.

Stap 2

Maak een kopie van het bestand logonui.exe. Het is dit bestand dat volledig verantwoordelijk is voor het uiterlijk van het welkomstscherm. Het bevindt zich in de map system32 van de systeemmap van Windows. Bewaar een kopie op een veilige plaats. In het geval van ongewenste wijzigingen, kunt u eenvoudig terugkeren naar het vorige opstartscherm door een kopie van het bestand te herstellen.

Stap 3

Open in het programmavenster het tabblad Bestand en selecteer Openen. Er wordt een dialoogvenster geopend waarin u het pad naar uw logonui.exe-bestand specificeert en op "Openen" klikt. Aan de linkerkant worden vier categorieën geopend - open de categorie String Table. Selecteer vervolgens map 1 en open daarin item 1049. Als u deze opent, ziet u de inhoud van het systeembestand.

Stap 4

Zoek het woord "Groet" in de inhoud (ongeveer op de zevende regel). Het is dit dat verschijnt wanneer het systeem opstart. Vervang het door een woord of zin die u bij het opstarten zou willen zien. Houd er rekening mee dat de offertes moeten worden opgeslagen, anders worden de wijzigingen niet opgeslagen. Hier kunt u ook de lettergrootte en het lettertype zelf voor de begroetingstekst wijzigen.

Stap 5

Nadat u de wijzigingen heeft aangebracht, klikt u op de knop Script compileren - deze staat bovenaan de inhoudspagina. Sla vervolgens het bestand logonui.exe zelf op door het menu Bestand te openen en het item Opslaan te kiezen. Wanneer u het bestand opslaat, waarschuwt Windows u voor de gevaren van het wijzigen van systeemdocumenten. Weiger het aanbod om het oude bestand te herstellen en start uw computer opnieuw op. Wanneer u het weer inschakelt, ziet u een aangepast welkomstscherm.

Aanbevolen: