Hoe Plug-ins Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Plug-ins Te Installeren
Hoe Plug-ins Te Installeren

Video: Hoe Plug-ins Te Installeren

Video: Hoe Plug-ins Te Installeren
Video: How to Install a Plugin in WordPress 2024, April
Anonim

De Mozilla Firefox-browser is een van de meest populaire browsers onder internetgebruikers vanwege het gratis, hoge beveiligingsniveau, evenals een groot aantal nuttige en handige add-ons die in elke hoeveelheid kunnen worden gedownload, waardoor het programma wordt aangepast aan uw behoeften. eigen verwachtingen. In dit artikel leert u hoe u nieuwe plug-ins correct installeert in Firefox en begrijpt u dat het niets moeilijks is om de handigste browser voor uw eigen gebruik te maken.

Hoe plug-ins te installeren
Hoe plug-ins te installeren

Noodzakelijk

Mozilla Firefox

instructies:

Stap 1

Open een browser en selecteer "Extra" in de menubalk. Open "Add-ons" in de lijst die wordt geopend.

Er wordt een zoekmenu voor aanvullende Firefox-plug-ins geopend. Standaard biedt het u verschillende veelgebruikte add-ons, maar u kunt ernaar zoeken op basis van uw eigen voorkeuren.

Stap 2

Typ de zoektermen in waarvoor u add-ons wilt vinden, en het programma geeft u opnieuw een lijst met zoekresultaten. U kunt ook op de knop Bladeren door alle add-ons klikken en u wordt naar de Mozilla-website geleid, waar u add-ons kunt selecteren uit een groot aantal categorieën uit duizenden verschillende aanbiedingen.

Stap 3

Als een zoekopdracht in het Add-ons-venster in Firefox u geeft wat u zocht, klik dan op de geselecteerde plug-in en klik op de knop Toevoegen aan Firefox. Als het programma u waarschuwt dat de add-on van een onbekende auteur is, bevestigt u uw beslissing om te installeren.

Wacht tot alle plug-ins die u hebt gekozen om te installeren. Daarna moet de browser opnieuw worden opgestart - start hem opnieuw.

Als u de add-on niet via een speciaal venster hebt geïnstalleerd, maar vanaf de officiële site, is de procedure hetzelfde - rechts van elke add-on op de site vindt u een knop "Toevoegen aan Firefox".

Stap 4

Let er bij het installeren van plug-ins op of ze overeenkomen met de versie van uw Firefox en vergeet niet het programma opnieuw op te starten om de wijzigingen door te voeren. Plug-ins worden periodiek bijgewerkt en verfijnd, dus ga altijd akkoord met het voorstel om de add-on bij te werken.

Aanbevolen: