Hoe Plug-ins Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Plug-ins Te Verbinden
Hoe Plug-ins Te Verbinden

Video: Hoe Plug-ins Te Verbinden

Video: Hoe Plug-ins Te Verbinden
Video: VanMoof S3 u0026 X3 | Как настроить велосипед 2024, April
Anonim

Door lange tijd met één programma te werken, wordt de gebruiker geconfronteerd met het probleem van beperkte softwaremogelijkheden. Sinds enkele jaren kan de gebruiker van een personal computer alle subtiliteiten van het werk uit het hoofd leren. Zo installeert een fotokunstenaar, om afwisseling in zijn werk te brengen, extra plug-ins. Als u nog steeds niet weet hoe u plug-ins moet installeren en verbinden met de Adobe Photoshop-editor, dan is dit artikel iets voor u.

Hoe plug-ins te verbinden
Hoe plug-ins te verbinden

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-software vereiste plug-ins

instructies:

Stap 1

Plug-ins zijn een combinatie van verschillende fotofilters of sommige bewerkingen in een programma. Photoshop-plug-ins worden opgeslagen in bestanden met de extensie.8bf. Om een plug-in aan de afbeeldingseditor toe te voegen, moet u deze naar de map met plug-ins kopiëren. Als deze plug-in de afbeelding als een filter beïnvloedt, kopieer deze dan naar de map filters in de map met plug-ins.

Stap 2

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van hoe u de plug-in PluginS.8bf kunt aansluiten. Tijdens de installatie werd het programma standaard geïnstalleerd op de C-schijf, in de map Program Files. Dienovereenkomstig moet het plug-inbestand - PluginS.8bf worden gekopieerd naar de map C: Program FilesAdobeAdobe Photoshop CS Plug-InsFilters. PluginS.8bf - willekeurige naam van het plug-inbestand, Adobe Photoshop CS? - vervang de vraag door het nummer van uw versie van het programma.

Stap 3

Nadat u het plug-inbestand naar de juiste map hebt gekopieerd, moet u het programma uitvoeren. Bij het opstarten scant het programma automatisch de map met plug-ins, waardoor alle plug-ins opnieuw worden verbonden.

Stap 4

Om de nieuwe plug-in te gebruiken, gebruikt u het menu "Filters", nadat u eerder een foto hebt geopend. Gebruik de sneltoets Ctrl + F om de plug-in die het laatst is gebruikt opnieuw te gebruiken.

Aanbevolen: