Hoe Openttd Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Openttd Te Spelen
Hoe Openttd Te Spelen

Video: Hoe Openttd Te Spelen

Video: Hoe Openttd Te Spelen
Video: OpenTTD, гайд для новичка обо всём 2024, April
Anonim

Computerspellen hebben, net als elk ander gebied van menselijke activiteit, hun eigen meesterwerken, waarvan de populariteit in de loop der jaren niet is afgenomen. Een van die creaties is Transport Tycoon Deluxe, oorspronkelijk gemaakt voor MS DOS en later opnieuw gemaakt door enthousiastelingen als een platformonafhankelijke open source OpenTTD-toepassing. Ondanks zijn eerbiedwaardige leeftijd blijven veel fans het spelen.

Hoe Openttd te spelen
Hoe Openttd te spelen

Noodzakelijk

geïnstalleerde OpenTTD-game beschikbaar om te downloaden op openttd.org

instructies:

Stap 1

Start een nieuw spel. Direct na het starten van OpenTTD verschijnt in het midden een venster met knoppen voor het selecteren van opties en het starten van het spel.

Kies uw voorkeursopties. Klik op de knop Spelopties om de basisspel- en systeemparameters te configureren. Klik op de knop Moeilijkheidsgraad (aangepast) en wijzig de basisinstellingen van het spel, zoals het aantal deelnemers, de periode waarin ze verschijnen, het niveau van economische stabiliteit, de mogelijkheid van natuurrampen, enz. Configureer subtiele aspecten van spelmechanica (met behulp van experimentele AI-modus, nieuwe dynamische pathfinding-algoritmen, enz.) door op de knop Patches configureren te klikken.

Voer het spel in. Selecteer het type terrein door op het bijbehorende pictogram te klikken. Klik op de knop Nieuw spel en klik op de regel Willekeurig nieuw spel genereren om het spel op een willekeurig gegenereerde kaart te starten. Klik op de knop Scenario afspelen en selecteer het scenario van uw voorkeur om op één en speciaal ontworpen kaarten te spelen.

Stap 2

Activeer de pauzemodus. Dit is nodig om de geladen kaart te evalueren en voorbereidingen te treffen zonder speeltijd te verspillen, waarna de computer in het spel wordt ingeschakeld en een of meer concurrenten worden toegevoegd. Klik op de meest linkse knop op de bovenste werkbalk.

Stap 3

Verhoog het bedrag van het geleende geld tot het maximaal mogelijke. Klik op de knop met een stapel munten op de werkbalk. In het venster dat verschijnt, klikt u op de knop $ 20.000 lenen totdat er een bericht verschijnt dat het onmogelijk is om de lening te verhogen.

Stap 4

Analyseer de spelwereld op de aanwezigheid van gunstig gelegen faciliteiten die middelen produceren en verbruiken die u een snelle start kunnen geven. Open het gamekaartvenster. Klik op de knop Industrieën. Blader door de kaart. Zoek naar nabijgelegen kolenmijnen en energiecentrales, bossen en houtbewerkingsfabrieken, oliebronnen en raffinaderijen. Selecteer verschillende paren van ondernemingen waartussen de goederen zullen worden vervoerd.

Stap 5

Bouw stations rond de geselecteerde objecten. Bepaal welk type transport tussen welke bedrijven de goederen worden vervoerd. Open het venster voor het maken van communicatie voor het transport van het gewenste type door op de overeenkomstige knop op de werkbalk te klikken. Klik in dit venster op de knop met de stationsafbeelding. Plaats het gebouw op de kaart.

Stap 6

Bouw wegen of treinsporen tussen auto- en treinstations. Gebruik de overeenkomstige knoppen van een reeds geopend venster. Bouw naast de stations, die ze verbinden met de verharde sporen, een depot.

Stap 7

Voertuigen maken. Klik op het depot. Klik in het geopende venster op de knop Nieuwe voertuigen. Selecteer een specifiek model uit de lijst die verschijnt. Klik op de knop Voertuig bouwen. Wanneer u treinen maakt, voegt u op dezelfde manier wagons toe.

Specificeer de bestemmingen voor het aangemaakte transport. Klik op de trein, auto, schip of vliegtuig in het depot. Er verschijnt een venster voor het beheren van dit object. Klik op de pijlknop. Klik in het weergegeven venster op de knop Ga naar en selecteer de stations die het object zal volgen. Pauzeer het spel voor een korte tijd bij het maken en aanpakken van voertuigen.

Stap 8

Speel OpenTTD. Pauzemodus uitschakelen. Alle gemaakte voertuigen zullen beginnen te bewegen. Ze gaan goederen vervoeren en winst maken. Verken de gamewereld, creëer nieuwe transportroutes en optimaliseer oude. Concurreer met de computer die bij het spel is inbegrepen.

Aanbevolen: