Hoe Externe Links Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Externe Links Te Verwijderen
Hoe Externe Links Te Verwijderen

Video: Hoe Externe Links Te Verwijderen

Video: Hoe Externe Links Te Verwijderen
Video: How to remove links and re-size a cotter-pin watch bracelet 2024, April
Anonim

Over een paar jaar zal hoogstwaarschijnlijk bijna elke inwoner van internet een blog beginnen. Ooit was er een "boem" naar e-mail, daarna naar icq-nummers. Tegenwoordig is een blog voor velen meer dan alleen een pagina op internet. Door te bloggen op het WordPress-platform kun je veel mogelijkheden ontdekken die op andere platforms niet te vinden zijn. Voor een blog moet je een sjabloon (ontwerpthema) kiezen die kan worden geselecteerd op de thematische sites van dit platform, maar sommige gratis sjablonen zijn beladen met bedrog - een actieve link naar het adres van de portal.

Hoe externe links te verwijderen
Hoe externe links te verwijderen

Noodzakelijk

  • - blog op het WordPress-platform;
  • - plug-in TAC.

instructies:

Stap 1

Het is een goede gewoonte om een actieve link naar de auteur van de sjabloon te plaatsen, maar sommige portals voegen hun link in, zodat de eigenaren van de portal veel backlinks naar hun site krijgen. Als deze site gratis sjablonen met eigen links verspreidt, wijst dit op de oneerlijkheid van de beheerder van dit project.

Stap 2

Om koppelingen in dergelijke sjablonen te bekijken, is er een speciale plug-in: deze toont niet alleen koppelingen naar de auteur van de sjabloon, maar ook koppelingen die zijn verstrekt door iemand, misschien de beheerder van de site waarvan u deze sjabloon hebt gedownload. Ga naar het administratieve paneel van uw site door op de link "Console" bovenaan het venster te klikken.

Stap 3

Klik in het geopende "admin panel" (site control panel) op de TAC-link in het linkerdeel van het venster (sectie "Uiterlijk"). Aan de rechterkant van het venster worden alle sjablonen weergegeven die u naar uw blog hebt geüpload. Er is een Detail-knop naast elk onderwerp, klik erop om de locatie van de xref's te bekijken. Als er naast het thema een inscriptie Thema OK is, zijn de links daarom alleen aanwezig voor de auteur van dit werk, anders moet u op zoek naar externe links.

Stap 4

Onthoud in de lijst met links die wordt geopend welk bestand onnodige links bevat. Klik op de link "Editor" in het linkerdeel van het venster (sectie "Uiterlijk"). Zoek aan de rechterkant het bestand dat wordt aangegeven door de TAC-plug-in. Hoogstwaarschijnlijk is dit het bestand footer.php. Als u slechts één regel ziet met ongeveer de volgende inhoud - gRhYEpkhYTfENl4GrfdY87, dan is de regel gecodeerd.

Stap 5

Om de code uit te breiden, voert u verschillende tekens "*" (sterretje) voor en na de gecodeerde tekenreeks in. Klik op de knop "Bestand bijwerken" en open uw site in een nieuw tabblad. Klik met de rechtermuisknop op een vrij gedeelte van uw site en selecteer "Paginabron".

Stap 6

De html-code van de hele pagina verschijnt in een nieuw venster. Druk op de toetscombinatie Ctrl + F (zoeken) en voer zoveel sterretjes in als aangegeven in het footer.php-bestand. Blader door de pagina-inhoud tussen de asterisken en kopieer deze naar het bovenstaande bestand, waarbij u de gecodeerde tekenreeks vervangt.

Stap 7

Nu kunt u alle externe links die naar de portaalsite leiden die u met deze sjabloon heeft gekregen, volledig verwijderen. Wees niet bang om deze links te verwijderen, want je hebt een volledig gratis thema gedownload, waarvoor je alleen de auteur kunt bedanken.

Aanbevolen: