Een Video Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Video Kopiëren
Een Video Kopiëren

Video: Een Video Kopiëren

Video: Een Video Kopiëren
Video: Video tutorial: planitem kopiëren 2024, April
Anonim

Video, die meestal alleen beschikbaar is om te bekijken op bronnen zoals youtube.com of vk.com, is eigenlijk heel eenvoudig op te slaan op je computer, je hebt alleen de nodige browser-add-ons en een snelle internetverbinding nodig.

Een video kopiëren
Een video kopiëren

Noodzakelijk

Mozilla Firefox-browser

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Mozilla Firefox-browser op uw computer. Het is het beste om de nieuwste versie van het programma te gebruiken van de officiële site

Stap 2

Start de geïnstalleerde browser, open het menu-item "Add-ons" in de hulpprogramma's van het programma. U hebt een nieuw tabblad in het venster voor het beheren van verschillende extra applicaties die zijn gemaakt om de browser met bepaalde functies te ondersteunen.

Stap 3

Selecteer aan de linkerkant van het tabblad Extensies. Houd er rekening mee dat uw internetverbinding actief was terwijl u dit deed. Voer in de regel in de rechterbovenhoek de woorden videobeveiliging in en druk op enter. Wacht even totdat de browser alle beschikbare browserextensies heeft gefilterd.

Stap 4

Bekijk de weergegeven opties. Onder hen zou er een video-downloader moeten zijn van de YouTube-bron, deze in uw browser installeren en het programma opnieuw starten. Voer het adres van een video op deze bron in de adresbalk in, probeer het te downloaden met behulp van het nieuwe menu dat verschijnt.

Stap 5

Als u een video van de vk.com-site op uw computer wilt opslaan, opent u het configuratiescherm voor browserextensies en voert u VK Downloader in de zoekbalk in, drukt u op Enter en selecteert u degene die u nodig hebt uit de gevonden opties. Wees voorzichtig - het is het beste om die add-ons te installeren die het meest worden gevraagd door gebruikers en die veel beoordelingen hebben, omdat veel van hen schadelijke code kunnen bevatten.

Stap 6

Start na het installeren van de plug-in uw browser opnieuw en ga naar de sociale netwerkpagina. Vind de video die je nodig hebt met behulp van de zoekbalk, open deze. Onderaan ziet u een lijst met opties: downloaden, downloaden 240p, downloaden 360p, downloaden 720p. Kies uit hen de video met de juiste resolutie en wacht tot de download is voltooid.

Aanbevolen: