Een Sectie-einde Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Sectie-einde Verwijderen
Een Sectie-einde Verwijderen

Video: Een Sectie-einde Verwijderen

Video: Een Sectie-einde Verwijderen
Video: Word: bestand indelen met secties 2024, Maart
Anonim

Een gap is het deel van een vrije marge dat tussen twee pagina's ligt. Pagina-einde wordt gebruikt om elke pagina te markeren. Als er onderbrekingen zijn in een tekstverwerkingsdocument, kunt u gemakkelijk bepalen waar de ene pagina eindigt en de volgende pagina begint. Er kan niet alleen een pauze tussen pagina's worden geplaatst, met de MS Word-teksteditor kunt u zelfs tussen alinea's secties maken - dit is handig bij het afdrukken van advertenties. U kunt hiaten in een paar klikken verwijderen.

Een sectie-einde verwijderen
Een sectie-einde verwijderen

Noodzakelijk

Microsoft Office Word-software

instructies:

Stap 1

Ondanks de ernst van het ontstane probleem, zijn er geen speciale commando's om hiaten te verwijderen. Maar ze verwijderen is niet moeilijk. Klik op de knop "Niet-afdrukbare tekens" op het standaard editorpaneel. Als de opening voor u niet zichtbaar was, zou deze na het klikken op deze knop moeten verschijnen. Selecteer het gewoon met de linkermuisknop, klik vervolgens op de knop Verwijderen of klik met de rechtermuisknop en selecteer "Knippen".

Stap 2

Symbolen die vaak met verborgen pauzes gepaard gaan, kunnen worden verwijderd met de Delete-toets. Plaats de cursor voor het sectie-eindeteken en vervolgens op de knop Verwijderen. Als u per ongeluk een teken verwijdert dat vóór een afbreekteken komt, verliest u mogelijk alle tekstopmaak. Soms kost het opmaken van tekst veel tijd, die in een oogwenk breekt. Maar u hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Als u een dergelijke situatie tegenkomt, gebruikt u de sneltoets Ctrl + Z. Deze toets voert de actie "Laatste actie ongedaan maken" uit. Deze bewerking kan worden uitgevoerd via het menu "Bewerken", het item "Invoer ongedaan maken".

Stap 3

U kunt een sectie-einde ook verwijderen door op de Backspace-toets te drukken, als u de cursor voor het eerst plaatst na de pauze, of door de hele pauze te selecteren met de linkermuisknop. De beste weergave voor het ontdekken van verborgen secties is de normale weergave. U kunt het activeren door op het menu "Bekijken" te klikken door het item "Normaal" te selecteren.

Aanbevolen: