Hoe Maak Je Een Sectie Main

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Sectie Main
Hoe Maak Je Een Sectie Main

Video: Hoe Maak Je Een Sectie Main

Video: Hoe Maak Je Een Sectie Main
Video: Micro straalmotor 2024, April
Anonim

Om informatie op een harde schijf te ordenen, is deze verdeeld in verschillende partities: logische schijven, primaire en basispartities. In Windows Vista kan een schijf maximaal vier primaire partities bevatten, of drie primaire en één extra. Tegelijkertijd kan een extra partitie maximaal 127 logische schijven bevatten.

Hoe maak je een sectie main
Hoe maak je een sectie main

instructies:

Stap 1

Om een primaire partitie op uw harde schijf te maken, kunt u een gespecialiseerd programma gebruiken. Partition Manager Special Edition is zo'n programma. Start Partition Manager Special Edition en selecteer Geavanceerde modus.

Stap 2

Selecteer in het menu aan de linkerkant een niet-toegewezen gebied, klik in het contextmenu op het item "Sectie maken".

Stap 3

Het is noodzakelijk om de parameters in te stellen van de sectie die wordt gemaakt. Hier moet u aangeven dat de gemaakte partitie primair is, het bestandssysteem en de partitiegrootte selecteren en een naam opgeven in de vorm van een letter.

Stap 4

Selecteer in het menu "Wijzigingen" het item "Wijzigingen toepassen", in het geopende venster bevestigt u de bewerking.

Stap 5

Afhankelijk van de snelheid van uw computer en de opgegeven grootte, kan het proces enige tijd duren. Na voltooiing ontvangt u een bericht over het succesvol afronden van de bewerking, het hoofdgedeelte wordt gemaakt.

Aanbevolen: