Hoe Maak Je Een Pers In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Pers In Photoshop
Hoe Maak Je Een Pers In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Pers In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Pers In Photoshop
Video: How to Design Mockup in Photoshop | Adobe Photoshop Tutorial 2024, Mei
Anonim

Met de gereedschappen en gereedschappen van de Adobe Photoshop-editor kunt u niet alleen digitale afbeeldingen corrigeren, maar ook aanzienlijk wijzigen door er realistische details en effecten aan toe te voegen. Dus de persoon op de foto, die geen atletische lichaamsbouw heeft, kan letterlijk in een atleet worden veranderd. Maak hem bijvoorbeeld een mooie pers of vergroot visueel zijn spieren.

Hoe maak je een pers in Photoshop
Hoe maak je een pers in Photoshop

Noodzakelijk

  • - de originele afbeelding;
  • - Adobe Photoshop geïnstalleerd.

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding van de persoon die een mooie pers moet maken in Adobe Photoshop. Druk op Ctrl + O op uw toetsenbord of selecteer "Openen…" in het gedeelte Bestand van het hoofdmenu. Specificeer de media en directory in het dialoogvenster dat verschijnt. Markeer het gewenste bestand. Klik op de knop "Openen".

Stap 2

Voeg twee nieuwe lagen toe bovenop de bestaande achtergrond. Om dit te doen, selecteert u in het hoofdmenu achtereenvolgens de items Laag, Nieuw, "Laag …" of drukt u op de toetsen Ctrl + Shift + N.

Stap 3

Vul de gemaakte lagen met grijs. Klik op het element dat de voorgrondkleur vertegenwoordigt in de werkbalk. Typ 808080 in het vak # van het dialoogvenster Kleurkiezer (voorgrondkleur). Klik op OK. Activeer het gereedschap Emmertje. Klik ergens op de afbeelding. Schakel met behulp van het deelvenster Lagen naar de tweede van de toegevoegde lagen. Klik nogmaals ergens in de afbeelding.

Stap 4

Wijzig de overvloeimodi van de bovenste twee (uitgegrijsde) lagen. Maak de bovenste laag actief. Wijzig de overvloeimodus in Lineair licht. Stel de tweede laagmodus in op Zacht licht.

Stap 5

Maak een schaduwbasis voor het beeld van de pers. Schakel over naar een laag met een overvloeimodus Lineair licht. Activeer het gereedschap Branden. Selecteer een penseel met een geschikte diameter met een lage (ongeveer 10%) hardheidsparameter, met behulp van het venster dat groter wordt wanneer u op het penseelelement in het bovenste paneel klikt. Voeg schaduwen toe voor de uitstekende buikspieren.

Stap 6

Voeg een basis van highlights toe aan de buikspieren. Activeer het gereedschap Ontwijken. Ga met het penseel door de delen van de afbeelding die u lichter wilt maken.

Stap 7

Wijzig de contouren van de gemaakte basis voor het beeld van de pers. Selecteer het gereedschap Vervagen. Wijzig desgewenst de penseelopties. Vervaag de randen van schaduwen en hooglichten waar nodig.

Stap 8

Maak je buikspieren realistischer. Schakel over naar een laag met de overvloeimodus Zacht licht. Doe hetzelfde als beschreven in stap 5-7, om preciezere en zachtere contouren en contouren van de spieren te creëren.

Stap 9

Sla het document op in PSD-indeling, zodat u het later kunt bewerken. Gebruik de sneltoets Ctrl + Shift + S. Op dezelfde manier kunt u de afbeelding naar het gewenste formaat exporteren.

Aanbevolen: