Hoe Een Harde Schijf Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Harde Schijf Te Verwijderen
Hoe Een Harde Schijf Te Verwijderen

Video: Hoe Een Harde Schijf Te Verwijderen

Video: Hoe Een Harde Schijf Te Verwijderen
Video: Hoe een partitie te verwijderen in Windows 7/8/10 2024, Mei
Anonim

Hoe verwijder je een harde schijf van een computer? We hebben geprobeerd de meest complete gids over dit onderwerp samen te stellen.

Hoe een harde schijf te verwijderen
Hoe een harde schijf te verwijderen

Noodzakelijk

Kleine kruiskopschroevendraaier of platte schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Voordat u de harde schijf verwijdert, moet u eerst de computer loskoppelen van de voeding. Alleen dan kunt u doorgaan met het demonteren van de computerbehuizing. Eerst moet u de zijpanelen van de systeemeenheid verwijderen. Op de achterkant van de behuizing ziet u zes schroeven die u kunt losdraaien om open toegang te bieden voor eenvoudige verwijdering van de harde schijf.

Stap 2

Voordat u begint met het losdraaien van de bevestigingsbouten van de harde schijf, moet u alle kabels en voedingsdraden loskoppelen die naar het apparaat leiden. Dit moet voorzichtig gebeuren, omdat er een kans bestaat op beschadiging van een van de draden. Pas nadat alle lussen van het apparaat zijn losgekoppeld, kunt u doorgaan met het losdraaien van de bevestigingsbouten.

Stap 3

Dit kan worden gedaan met een kleine kruiskopschroevendraaier of een kleine platte schroevendraaier. De gedraaide schroeven moeten apart worden geplaatst, zodat u de andere schroeven de volgende keer dat u ze bevestigt niet vastdraait. Nadat alle schroeven zijn gedraaid, kunt u de harde schijf verwijderen.

Aanbevolen: