Knoppen Opnieuw Toewijzen

Inhoudsopgave:

Knoppen Opnieuw Toewijzen
Knoppen Opnieuw Toewijzen

Video: Knoppen Opnieuw Toewijzen

Video: Knoppen Opnieuw Toewijzen
Video: 100 SLIJM Mystery Knoppen.. Slechts 1 Laat Je Ontsnappen! *Challenge* #351 2024, April
Anonim

De standaardtoewijzing van muisknoppen en toetsenbordtoetsen is voor sommige mensen erg onhandig. Algemene gebruikerscommando's zijn in een bepaald geval misschien niet nodig. Zo heeft de Caps Lock-toets een uiterst onhandige positie. Haar opdracht wijzigen zou een goede oplossing zijn. Het doel van de knoppen en sleutels is echter geschreven in het OS-register. U kunt bepaalde registerinstellingen "handmatig" wijzigen. Maar dit is erg onhandig voor een gewone gebruiker en gaat gepaard met een schending van de integriteit van het systeem. Dit opnieuw toewijzen kan worden gedaan met behulp van het gratis hulpprogramma Key Remapper.

Knoppen opnieuw toewijzen
Knoppen opnieuw toewijzen

Noodzakelijk

Gratis Key Remapper-hulpprogramma

instructies:

Stap 1

Download het gratis hulpprogramma Key Remapper en installeer het op uw computer. Voer het programma uit. Er verschijnt een werkvenster op het scherm.

Stap 2

Dubbelklik in de keuzelijst op het aangegeven veld. U krijgt een dialoogvenster te zien waarin de vervanging van de knopfunctie is ingesteld.

Stap 3

In het eerste veld van het venster moet u de vervangen knop of sleutel aangeven. Klik of klik op de betreffende knop. De naam verschijnt onmiddellijk in het veld.

Stap 4

Stel de reikwijdte van de functie-acceptatie in op een opnieuw toewijsbare knop of toets. Voeg hiervoor een uitzondering toe met de bijbehorende knop aan de rechterkant. Installeer in het venster "Nieuwe uitsluiting" programma's waarvoor de hertoewijzingsfunctie niet werkt of juist wel. Geef een naam aan de gemaakte uitzondering en sla deze op met de knop "OK".

Stap 5

Stel de nieuwe werkmodus in de vervolgkeuzelijst van het venster voor het opnieuw toewijzen van knoppen in. Standaard werkt de nieuwe knopfunctie altijd. Stel desgewenst de door u gemaakte uitzondering in om toe te passen.

Stap 6

Selecteer de knoptoewijzing. U kunt de actie van de knop wijzigen of de functie ervan blokkeren - vink het overeenkomstige vakje in het venster aan.

Stap 7

Als u de functie van een knop of toets vervangt, definieert u een nieuwe actie die moet worden uitgevoerd wanneer u erop drukt. Stel de parameters voor het activeren van de nieuwe functie naar wens in.

Stap 8

Als u klaar bent met het opnieuw toewijzen, slaat u de wijzigingen op met de knop "Ok". Het eerste programmavenster verschijnt opnieuw. Hier kunt u aanvullende instellingen voor de opgegeven hertoewijzing instellen, de uitvoering van nieuwe functies pauzeren, de toewijzing verwijderen of een nieuwe instellen voor een andere knop. Gebruik de groep knoppen aan de rechterkant om deze problemen op te lossen.

Aanbevolen: