Hoe Windows 8 Opnieuw Te Installeren

Hoe Windows 8 Opnieuw Te Installeren
Hoe Windows 8 Opnieuw Te Installeren

Video: Hoe Windows 8 Opnieuw Te Installeren

Video: How to Install Windows 8 or 8.1 Using DVD [ IN HINDI ] 2022, September
Anonim

Om Windows 8 opnieuw te installeren, is het niet nodig om opnieuw op te starten vanaf de installatieschijf, systeembestanden en alle andere gegevens te verwijderen. Dit nieuwste systeem van Microsoft heeft ingebouwde tools waarmee u uw systeem kunt herstellen en eventuele problemen kunt oplossen die zich tijdens het gebruik voordoen.

Hoe Windows 8 opnieuw te installeren
Hoe Windows 8 opnieuw te installeren

instructies:

Stap 1

Gebruik het juiste item in het systeemmenu om Windows 8 opnieuw te installeren. Ga hiervoor naar de Metro-interface door in de linkerbenedenhoek van het bureaubladscherm te klikken. Verplaats daarna de cursor naar de rechterkant van het interfacevenster en klik op "Instellingen" - "Computerinstellingen wijzigen".

Stap 2

Open in het venster dat verschijnt het menu Algemeen en selecteer de hersteloptie die het beste bij u past.

Stap 3

"Uw pc herstellen zonder bestanden te verwijderen" is geschikt voor het oplossen van de meeste problemen met het functioneren van het systeem. Met deze procedure kunt u uw computer herstellen naar een eerdere staat voordat u toepassingen en stuurprogramma's installeert. Met deze bewerking kunt u alle fouten herstellen zonder gebruikersbestanden te verliezen, d.w.z. alle foto's, muziek en video's, evenals sommige applicaties worden opgeslagen.

Stap 4

Als u het systeem opnieuw wilt installeren en in de oorspronkelijke staat wilt herstellen zodat u de computer aan iemand anders kunt overdragen, of gewoon een volledige opschoning wilt uitvoeren, kunt u de optie "Verwijder alle gegevens en installeer Windows opnieuw" selecteren.

Stap 5

Als u desondanks besluit om een ​​volledige herinstallatie uit te voeren met behulp van de installatieschijf, selecteert u het item "Speciale opstartopties". Dit is nodig als u het systeem opnieuw wilt installeren en de partitionering van de harde schijf wilt wijzigen om extra systemen zoals Linux te installeren.

Stap 6

Nadat u de keuze hebt gemaakt, klikt u op de knop "Start" en volgt u de instructies die op het scherm verschijnen. Na het voltooien van de procedure en het automatisch herstarten van uw computer, kunt u Windows 8 weer gebruiken.

Populair per onderwerp