Hoe Pdf Online Naar Word Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Pdf Online Naar Word Te Converteren
Hoe Pdf Online Naar Word Te Converteren

Video: Hoe Pdf Online Naar Word Te Converteren

Video: Hoe Pdf Online Naar Word Te Converteren
Video: How To EASILY Convert PDF to Word | True and Scanned PDF 2024, Mei
Anonim

Het artikel vertelt over de bijzonderheden van pdf-bestanden, de redenen voor de noodzaak om ze naar doc / docx-indelingen te converteren en biedt ook informatie over online manieren om documenten te converteren.

Hoe pdf online naar Word te converteren
Hoe pdf online naar Word te converteren

Wat is pdf-formaat?

Dit is een formaat voor het opslaan, overbrengen en lezen van tekst, tekstgrafische documenten. Een kenmerk dat het gunstig onderscheidt van anderen, is dat een pdf-document op elk apparaat en elk besturingssysteem kan worden geopend zonder de opgegeven opmaak te verliezen of te wijzigen.

Vaak wordt de gebruiker bij het overbrengen van een document gemaakt in Word geconfronteerd met een onaangenaam feit: de locatie van de tekst op de pagina, het lezen van het lettertype verandert afhankelijk van welk apparaat of via welke editor dit tekstbestand wordt geopend. Een soortgelijke onaangename situatie kan zich niet voordoen als het document in pdf is opgeslagen: de ontvanger of de maker van de tekst zelf zal het in geen geval in zijn oorspronkelijke vorm zien. Dit belangrijkste kenmerk maakt het pdf-formaat zo praktisch en veelzijdig mogelijk, de gebruiker hoeft zich geen zorgen te maken over de mogelijkheid van technische fouten en tekortkomingen bij het overbrengen of afdrukken van een document.

Waarom moet je pdf naar Word vertalen?

Ondanks het duidelijke voordeel van pdf-bestanden, hebben ze een serieus nadeel in verband met de eigenaardigheden van het werken met documenten. Dit formaat is namelijk specifiek gericht op het opslaan en verzenden van gegevens in ongewijzigde vorm, in tegenstelling tot Word, waarbij actieve interactie met het bestand nodig is: maken, bewerken, verwerken, enz. Daarom zal het voor de gebruiker niet helemaal onmogelijk zijn om wijzigingen aan te brengen in het document dat in pdf is opgeslagen - het is buitengewoon moeilijk: hiervoor moet u andere programma's van derden gebruiken dan die waarmee het bestand wordt gelezen. Het standaardprogramma voor het openen van een dergelijk document is bijvoorbeeld Adobe Acrobat Reader DC; voor het bewerken heeft u 24PDF Creator nodig. Bovendien kan de gebruiker met een ander ernstig probleem worden geconfronteerd: het ontbreken van de benodigde lettertypen, die bovendien moeten worden ingesloten.

Om volledig met een document aan de slag te gaan, zal het daarom veel gemakkelijker zijn om het te vertalen (converteren) naar een Word-formaat.

Hoe pdf online naar word te converteren?

Het is heel eenvoudig om een formaat van pdf naar Word te converteren: het enige wat u hoeft te doen is een document uploaden naar een van de sites die bedoeld zijn om bestanden van het ene formaat naar het andere te converteren, en vervolgens wachten op de automatische download van het document of het downloaden jezelf nadat de verwerking is voltooid.

Dit kan bijvoorbeeld op de website van PDF2Go. De voordelen: de mogelijkheid om documenten te uploaden vanaf een computer of vanuit een cloudsysteem.

Of op de website Сonvertonlinefree. Voordelen: de aanwezigheid van een link naar de "mirror", de mogelijkheid om bestanden om te zetten naar andere vereiste formaten.

Aanbevolen: