Hoe Kopieer Ik Tekst Uit .pdf

Inhoudsopgave:

Hoe Kopieer Ik Tekst Uit .pdf
Hoe Kopieer Ik Tekst Uit .pdf

Video: Hoe Kopieer Ik Tekst Uit .pdf

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Copy Text from a PDF file 2023, Februari
Anonim

Het PDF-formaat van elektronische documentatie, ontwikkeld en actief gepromoot door Adobe, wint in onze tijd aan populariteit. In deze vorm worden de meeste moderne publicaties gemaakt, elektronische instructies voor technologie uitgegeven, boeken erin gepubliceerd en documenten opgeslagen in elektronische archieven. In dit geval is het vaak nodig om tekstinformatie van.pdf naar andere formaten te vertalen.

Hoe kopieer ik tekst uit.pdf
Hoe kopieer ik tekst uit.pdf

Noodzakelijk

Computer met Windows-besturingssysteem, internettoegang, programma voor het werken met bestanden in.pdf-formaat Adobe Reader, basiscomputervaardigheden

instructies:

Stap 1

Download van de site van de ontwikkelaar (http://get.adobe.com/reader/) Adobe Reader-installatiebestand. Voer het uit, selecteer het pad om het programma te installeren en accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst. Wacht tot de installatie is voltooid

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het document waaruit u de tekst wilt kopiëren en selecteer de regel "Openen met" in de actieselectielijst. Selecteer Adobe Reader in de lijst met toepassingen.

Stap 3

Zoek in het geopende document het fragment van het document dat u wilt kopiëren en selecteer het met de linkermuisknop. Druk op de sneltoets Ctrl + C. De selectie wordt op het Windows-klembord geplaatst. Als er afbeeldingen in de selectie waren, worden deze niet gekopieerd.

Stap 4

Open het document waarin u het gekopieerde fragment wilt plakken en druk op de sneltoets Ctrl + V. De tekst wordt ingevoegd vanaf de positie waar de cursor staat.

Populair per onderwerp