Skype-gesprekken Opnemen

Inhoudsopgave:

Skype-gesprekken Opnemen
Skype-gesprekken Opnemen

Video: Skype-gesprekken Opnemen

Video: Skype-gesprekken Opnemen
Video: Skype gesprekken opnemen met Vodburner 2024, Mei
Anonim

Skype is een handige messenger waarmee je live met mensen kunt communiceren, net als met een gewone telefoon. Er zijn veel programma's voor het opnemen van audiogesprekken in Skype, een daarvan is MP3 Skype Recoder. Het programma is gratis en zeer gemakkelijk te gebruiken.

Gesprekken opnemen in
Gesprekken opnemen in

Noodzakelijk

MP3 Skype Recoder-programma

instructies:

Stap 1

Zoek via de zoekmachine en download het programma MP3 Skype Recoder naar de harde schijf van uw computer. Je kunt het ook vinden op de website softodrom.ru. Installeer de gedownloade applicatie op de lokale schijf van het besturingssysteem. Doorgaans duurt het installatieproces niet langer dan een paar minuten. Voer het programma uit met behulp van de snelkoppeling die op het bureaublad van de computer verschijnt.

Stap 2

Geef na het starten van het programma de nodige instellingen op: de locatie van de map voor het opslaan van opnames van audiogesprekken, de voorwaarden voor het starten van het programma en het type weergave in het systeem (door een venster of geminimaliseerd naar de taakbalk als een pictogram), opnamemodus, kwaliteit van audiobestanden, enz. Als de kwaliteit van de bestanden op de hoogste staat, zal de grootte van een enkele opname veel groter zijn dan de gemiddelde kwaliteit of de laagste, maar het geluid zal veel beter zijn.

Stap 3

Start Skype en neem contact op met een van de mensen op uw lijst. Als automatisch opnemen is ingesteld in MP3 Skype Recoder, verschijnt na het einde van het gesprek een nieuw mp3-bestand in de daarvoor bestemde map op de harde schijf. Als het programma MP3 Skype Recoder handmatig wordt gestart, opent u het programmavenster en klikt u op de opnameknop (rode bal in de linkerbovenhoek van het venster). U kunt op elk moment op de "stop"-knop klikken wanneer het gesprek niet langer opgenomen hoeft te worden.

Stap 4

Het programma Skype Call Recorder heeft vergelijkbare functies. Deze applicatie wordt ook geminimaliseerd tot het ladegebied en neemt automatisch gesprekken op in Skype. Een handig verschil is dat je met Skype Call Recorder meerdere gesprekken tegelijk kunt opnemen. U kunt ook videogesprekken opnemen. Dit kan met software genaamd UVScreenCamera.

Aanbevolen: