Geluid Opnemen Van Skype

Inhoudsopgave:

Geluid Opnemen Van Skype
Geluid Opnemen Van Skype

Video: Geluid Opnemen Van Skype

Video: Geluid Opnemen Van Skype
Video: How to Test Audio in Skype 2024, Mei
Anonim

Skype is een handig gratis programma voor audio- en videocommunicatie via internet. Skype heeft geen ingebouwde mogelijkheid om gesprekken op een computer op te nemen, maar u kunt hiervoor hulpprogramma's van derden gebruiken.

Geluid opnemen van Skype
Geluid opnemen van Skype

instructies:

Stap 1

Download de gratis video-oproeprecorder voor Skype van de site van de ontwikkelaar. Sluit Skype af, als het open was, en start de installatie van het programma door te dubbelklikken op het opstartbestand. Selecteer op het eerste scherm de installatietaal in de vervolgkeuzelijst. Volg de instructies van de wizard en geef de map op voor het installeren van het programma.

Stap 2

Omdat het hulpprogramma gratis is, verdienen de auteurs geld door installaties van programma's van derden en links naar andere webbronnen aan hun product toe te voegen. Als u de installatie van de bijbehorende software op uw computer wilt weigeren, schakelt u het selectievakje in het bijbehorende scherm tijdens het installatieproces uit. Houd er echter rekening mee dat u akkoord moet gaan met ten minste één van de suggesties, anders wordt de installatie afgebroken. U kunt in elk scherm één stap teruggaan om de minst opdringerige service uit de lijst te selecteren.

Stap 3

Na de lancering verschijnt het programmavenster op het bureaublad en het pictogram in de lade. Standaard is de opnamemodus voor videoconferenties ingesteld. Om de hele dialoog of alleen de spraak van uw gesprekspartner op te nemen, selecteert u het juiste item in de vervolgkeuzelijst "Opnamemodus".

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Geef in het venster "Uitvoermap" de locatie op waar de audio- en video-opnamen worden opgeslagen. De standaardinstelling is C: / Documenten en instellingen / GEBRUIKER / Mijn documenten / Mijn video's. Om de opnamekwaliteit aan te passen in het menu "Extra", klikt u op "Opties". Standaard wordt het audiobestand opgeslagen in mp3-formaat en de video in H.263. Selecteer de instellingen die bij u passen en klik op OK.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Start een Skype-gesprek en klik op de ronde Start-knop. Het aftellen begint op het digitale display. Klik na het einde van de dialoog op "Stop". Om de opname te beluisteren, klikt u op de knop Weergeven in map.

Stap 6

Als uw computer Windows Vista of hoger gebruikt, kunt u de gratis MP3 Skype Recorder-plug-in gebruiken. Download het hulpprogramma van de website van de fabrikant en voer het uit. Geef in het venster Opnamebestemmingsmap de map op om de opnamen op te slaan.

Stap 7

De regel Record Launch Options is standaard ingesteld op Auto start ON, d.w.z. automatische lancering van het hulpprogramma gelijktijdig met Skype. U kunt ervoor kiezen om de plug-in handmatig te starten.

Stap 8

Stel in het gedeelte Opname-instellingen de parameters voor de opnamekwaliteit in. Hier kunt u de mono- of stereomodus voor audiobestanden selecteren. Hoe hoger de opnamekwaliteit, hoe meer schijfruimte het bestand in beslag neemt. Om te beginnen met het opnemen van een gesprek in Skype, drukt u op de AAN-knop om te beëindigen - UIT.

Aanbevolen: